uzzy2014 Postat Decembrie 9, 2022 Partajează Postat Decembrie 9, 2022 Buna ziua, am si eu nevoie de softul pentru acest tv Akai LT-1909AB. L-am gasit pe un website rusesc dar nu am reusit sa fac contul din cauza testelor. https://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/akai/akai_lt1909ab_shassi_main_board_main/334-1-0-48831 Daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu descarcarea lui, multumesc. Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 9, 2022 Partajează Postat Decembrie 9, 2022 (editat) Acum 3 ore, uzzy2014 a spus: Buna ziua, am si eu nevoie de softul pentru acest tv Akai LT-1909AB. L-am gasit pe un website rusesc dar nu am reusit sa fac contul din cauza testelor. https://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/akai/akai_lt1909ab_shassi_main_board_main/334-1-0-48831 Daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu descarcarea lui, multumesc. se vede ca si cel ce a postat pe forumul rusesc e tot ,,Romån,, nici unul nu postati cod placa ,cod display? daca vreti pentru usb e mai grav,daca vreti dump pentru spi programator,spuneti ce e in acest tv eu personal am multe softuri de la china si vestel in functie de codul placii,si sa caut prin ce am sa vad ca nu am, nu-mi arde Editat Decembrie 9, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 9, 2022 Partajează Postat Decembrie 9, 2022 Uite am descarcat eu, este pentru USB , daca strici tv mai rau decat este e treaba ta, sa nu dai vina pe mine https://files.fm/f/29kyught5 Link spre comentariu
uzzy2014 Postat Decembrie 9, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2022 Am gasit de la Vortex si merge,bineanteles nu merge telecomanda si butoanele de comanda de pe tv.Ma gamdeam ca poate ma ajuta un coleg care are cont. O sa il desfac acum sa postez placa de baza si display. Link spre comentariu
uzzy2014 Postat Decembrie 9, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2022 da, multumesc domnul Florin.A functionat si se comporta in parametri. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 10, 2022 Partajează Postat Decembrie 10, 2022 Acum 26 minute, iuliantv a spus: Am inteles Domnule Florinel ,la dv se aplica metoda ,sa faci ce spune doctorul ,nu ce face doctorul dv fiind doctorul Adica Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 10, 2022 Partajează Postat Decembrie 10, 2022 Acum 2 ore, Florinel TV a spus: Adica parca nu mai postam in forum softuri USB ,pentru userii fara vechime,ca dau service.urile faliment ca sau invatat toti sa citeasca pe forum si repara tv.ul cu stickul si nu mai intra in service.uri ca daca postezi un dump e altceva , Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 10, 2022 Partajează Postat Decembrie 10, 2022 Da asa este, am facut si eu o fapta buna acum inainte de sarbatori Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 10, 2022 Partajează Postat Decembrie 10, 2022 (editat) si eu prost ca am incercat sa ,,må conformez,, ajutam pe oricine cånd puteam,mi-a umplut un cretin mesageria cu injuraturi din aceasta cauzå,nici nu l.am bagat inseamå,dupå care au aparut ,,plångerile,, pe forum si m.am conformat deoarece stiu cum e sa.ti bati capul cu orele,zilele cu un anumit defect,si altii il vor moca ,dupå care se bat cu pumnii in piept ca sant depanatori Editat Decembrie 10, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum