Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Akai LT-1909AB

uzzy2014

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

3

• Florinel TV

3

• uzzy2014

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

Acum 3 ore, uzzy2014 a spus:

Buna ziua, am si eu nevoie de softul pentru acest tv Akai LT-1909AB. L-am gasit pe un website rusesc dar nu am reusit sa fac contul din cauza testelor.

https://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/akai/akai_lt1909ab_shassi_main_board_main/334-1-0-48831

Daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu descarcarea lui, multumesc.

se vede ca si cel ce a postat pe forumul rusesc e tot ,,Romån,,

nici unul nu postati cod placa ,cod display? 

daca vreti pentru usb e mai grav,daca vreti dump pentru spi programator,spuneti ce e in acest tv

eu personal am multe softuri de la china si vestel in functie de codul placii,si sa caut prin ce am sa vad ca nu am, nu-mi arde

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Am gasit de la Vortex si merge,bineanteles nu merge telecomanda si butoanele de comanda de pe tv.Ma gamdeam ca poate ma ajuta un coleg care are cont. O sa il desfac acum sa postez placa de baza si display.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Florinel TV a spus:

Adica

parca nu mai postam in forum softuri USB ,pentru userii fara vechime,ca dau service.urile faliment

ca sau invatat toti sa citeasca pe forum si repara tv.ul cu stickul si nu mai intra in service.uri

ca daca postezi un dump e altceva ,

Link spre comentariu

si eu prost ca am incercat sa ,,må conformez,,

ajutam pe oricine cånd puteam,mi-a umplut un cretin mesageria cu injuraturi din aceasta cauzå,nici nu l.am bagat inseamå,dupå care au aparut ,,plångerile,, pe forum si m.am conformat deoarece stiu cum e sa.ti bati capul cu orele,zilele cu un anumit defect,si altii il vor moca ,dupå care se bat cu pumnii in piept ca sant depanatori

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări