Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

UPS de putere mica si tensiune 12V si 5V

Postări Recomandate

• Răspunsuri 377
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

1 oră în urmă, merck a spus:

Cica nu se poate schimba ansa cu una din cupru!

Nu inteleg de ce sa nu se poata... In el nu are cateva spire din platbanda care scoate o tensiune la capete. De ce sa nu pot sa pun ce ansa vreau eu ?

Deci orice discutie despre letconuri nu are sens, pentru ca nu voi folosi letcon nici daca ma pici cu ceara ! Am deja letcon termostatat si nu pot lipi cu el. Nu are rost sa mai insir iar motivele...

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Blacksmith a spus:

Nu inteleg de ce sa nu se poata... In el nu are cateva spire din platbanda care scoate o tensiune la capete. De ce sa nu pot sa pun ce ansa vreau eu ?

Deci orice discutie despre letconuri nu are sens, pentru ca nu voi folosi letcon nici daca ma pici cu ceara ! Am deja letcon termostatat si nu pot lipi cu el. Nu are rost sa mai insir iar motivele...

Ai incercat la adresa data de mine, pretul e ok si este ce trebuie....

Link spre comentariu

L-am resuscitat 3 ore si a inviat ca Iisus ! :d Nu vrea sa moara, a revenit in forta ! Si chiar mai bine ca la inceput. L-am facut si mai solid ca inainte... L-am si rebobinat, ca se rupsese sarma din primar si ramasese capatul inauntrul bobinei. Am dat sarma jos si am pus-o iar. Daca mai ma tine inca 25 de ani e bine ! 

Doamne, cat de bine e cu pistol ! Am facut 3 lipituri cu letconul si am zis ca mor. Dar bine ca l-am avut si pe ala, ca altfel nu aveam cu ce sa lipesc firele la asta... :d

IMG-20230316-220032.jpg

IMG-20230316-220046.jpg

Editat de Blacksmith
Link spre comentariu

Da, are termostat prin PWM, pe care il actionez cu degetul... :da

Acum 3 ore, sonic11 a spus:

Ai incercat la adresa data de mine,

Am incercat sa-ti scriu mesaj privat dar cica nu poti primi mesaje. Mai sterge si tu din ele, ca probabil ai casuta postala plina... ca sa pot sa-ti zic ceva.

Link spre comentariu
Acum 17 minute, Blacksmith a spus:

Da, are termostat prin PWM, pe care il actionez cu degetul... :da

Am incercat sa-ti scriu mesaj privat dar cica nu poti primi mesaje. Mai sterge si tu din ele, ca probabil ai casuta postala plina... ca sa pot sa-ti zic ceva.

Gata am rezolvat cu mesageria

Link spre comentariu

Fanii pistoalelor de lipit sint doar cei care inca nu au testat o statie de lipit performanta. 

Da, o statie de lipit mai entry level se poate sa nu fie pe placul impatimitilor pistoaleor de lipit dar una cu adevarat performanta bate orice. 

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări