modoran Postat Martie 16, 2023 Partajează Postat Martie 16, 2023 Se gaseste magnastat din ala, dar nu pe 50 lei cum vrea initiatorul. Probabil va alege sa construiasca el unul pana la urma in loc sa cumpere ce trebuie de pe olx cu 200 lei. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Martie 16, 2023 Partajează Postat Martie 16, 2023 (editat) Acum 22 minute, Spitfire a spus: .si se gasesc varfuri belsug Editat Martie 16, 2023 de dumitrumy Link spre comentariu
Spitfire Postat Martie 16, 2023 Partajează Postat Martie 16, 2023 De ce le-ar avea in stoc, daca nu le comanda nimeni?! Link spre comentariu
sonic11 Postat Martie 16, 2023 Partajează Postat Martie 16, 2023 Încercați aici https://shopelectronice.ro/produs.php?pr_id=538 Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 16, 2023 Autor Partajează Postat Martie 16, 2023 1 oră în urmă, merck a spus: Cica nu se poate schimba ansa cu una din cupru! Nu inteleg de ce sa nu se poata... In el nu are cateva spire din platbanda care scoate o tensiune la capete. De ce sa nu pot sa pun ce ansa vreau eu ? Deci orice discutie despre letconuri nu are sens, pentru ca nu voi folosi letcon nici daca ma pici cu ceara ! Am deja letcon termostatat si nu pot lipi cu el. Nu are rost sa mai insir iar motivele... Link spre comentariu
dumitrumy Postat Martie 16, 2023 Partajează Postat Martie 16, 2023 De o varsta cu Messi! Link spre comentariu
sonic11 Postat Martie 16, 2023 Partajează Postat Martie 16, 2023 Acum 2 ore, Blacksmith a spus: Nu inteleg de ce sa nu se poata... In el nu are cateva spire din platbanda care scoate o tensiune la capete. De ce sa nu pot sa pun ce ansa vreau eu ? Deci orice discutie despre letconuri nu are sens, pentru ca nu voi folosi letcon nici daca ma pici cu ceara ! Am deja letcon termostatat si nu pot lipi cu el. Nu are rost sa mai insir iar motivele... Ai incercat la adresa data de mine, pretul e ok si este ce trebuie.... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 16, 2023 Autor Partajează Postat Martie 16, 2023 (editat) L-am resuscitat 3 ore si a inviat ca Iisus ! Nu vrea sa moara, a revenit in forta ! Si chiar mai bine ca la inceput. L-am facut si mai solid ca inainte... L-am si rebobinat, ca se rupsese sarma din primar si ramasese capatul inauntrul bobinei. Am dat sarma jos si am pus-o iar. Daca mai ma tine inca 25 de ani e bine ! Doamne, cat de bine e cu pistol ! Am facut 3 lipituri cu letconul si am zis ca mor. Dar bine ca l-am avut si pe ala, ca altfel nu aveam cu ce sa lipesc firele la asta... Editat Martie 16, 2023 de Blacksmith Link spre comentariu
dumitrumy Postat Martie 16, 2023 Partajează Postat Martie 16, 2023 I-ai pus termostat? Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 16, 2023 Autor Partajează Postat Martie 16, 2023 Da, are termostat prin PWM, pe care il actionez cu degetul... Acum 3 ore, sonic11 a spus: Ai incercat la adresa data de mine, Am incercat sa-ti scriu mesaj privat dar cica nu poti primi mesaje. Mai sterge si tu din ele, ca probabil ai casuta postala plina... ca sa pot sa-ti zic ceva. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Martie 16, 2023 Partajează Postat Martie 16, 2023 A fost un topic bogat despre pistoale de lipit, s-au măsurat tens in secundar in gol si in sarcina. Daca ai chef sa le faci si la bijuteria ta. Link spre comentariu
sonic11 Postat Martie 16, 2023 Partajează Postat Martie 16, 2023 Acum 17 minute, Blacksmith a spus: Da, are termostat prin PWM, pe care il actionez cu degetul... Am incercat sa-ti scriu mesaj privat dar cica nu poti primi mesaje. Mai sterge si tu din ele, ca probabil ai casuta postala plina... ca sa pot sa-ti zic ceva. Gata am rezolvat cu mesageria Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 16, 2023 Autor Partajează Postat Martie 16, 2023 Acum 4 ore, dumitrumy a spus: A fost un topic bogat despre pistoale de lipit, Suna interesant... Eu nu am sa-i fac nimic la al meu (e greu sa explic de ce), dar ar fi interesant sa citesc un pic despre astea. Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 17, 2023 Partajează Postat Martie 17, 2023 (editat) Fanii pistoalelor de lipit sint doar cei care inca nu au testat o statie de lipit performanta. Da, o statie de lipit mai entry level se poate sa nu fie pe placul impatimitilor pistoaleor de lipit dar una cu adevarat performanta bate orice. Editat Martie 17, 2023 de sesebe Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum