Sharky Postat Decembrie 17, 2022 Partajează Postat Decembrie 17, 2022 Am mai intrebat. Unde depunem declaratia? Link spre comentariu
okean Postat Decembrie 17, 2022 Partajează Postat Decembrie 17, 2022 La distribuitor, eon,enel... Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 17, 2022 Partajează Postat Decembrie 17, 2022 Ce are distribuitorul cu legea aia? Link spre comentariu
okean Postat Decembrie 17, 2022 Partajează Postat Decembrie 17, 2022 (editat) Simplu, ala emite factura, anre s-a "spalat pe maini"...problema e alta, cine verifica declaratia pe proprie raspundere ? Editat Decembrie 17, 2022 de okean Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 17, 2022 Partajează Postat Decembrie 17, 2022 Distribuitorul nu emite nici o factura, furnizorul este ala ce emite factura in care sint cuprinse si taxele de distributie deoarece el vinde energia si cu el aveti contract. Link spre comentariu
okean Postat Decembrie 17, 2022 Partajează Postat Decembrie 17, 2022 Adevar, furnizor se cheama...hotul final Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 17, 2022 Partajează Postat Decembrie 17, 2022 Legea,respectiv ordonanţa,ar trebui atacată ca neconformă,să zic.Se afirmă că scopul este protejarea populaţiei,dar cei aproape 1 milion de chiriaşi nu fac parte din aceasta??Ce tot umblă ăştia cu vrăjeala aia cu contract pe numele chiriaşului,dacă nu e nimic legiferat în acest sens? Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 17, 2022 Partajează Postat Decembrie 17, 2022 Ei zic ca vor sa aduca contractele de inchiriere la fisc. Au dat in primul rand plafonarea la un domiciliu, pt ca la ce palate au ei, si consumul e pe masura. Pulimea care sta in gazda, nu are decat sa plateasca....asta e viziunea lor. Lovind in proprietari, de fapt ii afecteaza pe chiriasi. Da' nu mai comentez, deja sunt unii care cred ca a incheia un contract cu un furnizor pt cateva luni e floare la ureche. Acum sunt cazuri cand de jumate de an oamenii nu au primit nici un raspuns. Pleaca chiriasul pana se incheie contractul... Link spre comentariu
okean Postat Decembrie 17, 2022 Partajează Postat Decembrie 17, 2022 As zice..." curat capitalizm " pentru cine nu stie inca " capitalizmus " = profit cu orice pret ! Link spre comentariu
Nikk Postat Decembrie 17, 2022 Partajează Postat Decembrie 17, 2022 Idiotii la butoane . Sunt foarte multe cazuri ( cu saraci pe care ii protejaza statul) in care intr-o gospodarie cu un singur racord/contor traiesc doua/trei generatii ca familii . Dupa mintea doctorilor din guvernul coalitiei de maro , toti trebuie sa se branseze si sa aiba contracte individuale pentru plafonare . Asa se vede din Calea Victoriei . Cand draeaq sunt alegerile alea ? Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 17, 2022 Partajează Postat Decembrie 17, 2022 Hai pt a treia oara. A depus cineva declaratia? La electrica oare merge online? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 17, 2022 Partajează Postat Decembrie 17, 2022 (editat) Acum 1 oră, okean a spus: Adevar, furnizor se cheama...hotul final Da, aia sint! https://www.enel.ro/enel-muntenia/ro/informatii-utile/relatii-clienti/transmiterea-solicitarilor-si-sesizarilor.html https://www.enel.ro/content/dam/enel-ro/2022/documente/cerere-declaratie-plafonare-casnici.pdf Editat Decembrie 17, 2022 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
okean Postat Decembrie 17, 2022 Partajează Postat Decembrie 17, 2022 Divide et impera, nu e lucru nou, " chestiile " se baga la sfarsit de an, rezolvam in ianuarie,feb, martie... ramane intrebarea : chiriasul nu are drepturi , daca consuma in " plafon " de ce sa hraneasca HOTII ? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Decembrie 18, 2022 Partajează Postat Decembrie 18, 2022 La 17.12.2022 la 15:43, doru3160 a spus: E.....Acum sunt cazuri cand de jumate de an oamenii nu au primit nici un raspuns. Pleaca chiriasul pana se incheie contractul... In 2014 mi-am cumparat un teren, pe care, ulterior, am construit casa in care locuim acum. La teren aveam tras curent, trifazic (n-aveam gard, dar aveam curent). Legal, factura primita de fostul proprietar. 5 luni a durat pana am reusit sa fac transferul contractului pe numele meu. Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 20, 2022 Partajează Postat Decembrie 20, 2022 Azi a fost soţia la biroul local Enel,pentru declaraţie gaz.Nu e nevoie!Cică numai pt curent electric se pune!!Cum "aia măsii" vine,câ peste tot se precizează "energie" şi nu "curent electric"?? Soacra a băgat gazu' acu vreo lună.De la Enel,furnizor,i s-a spus că abia în februarie dacă o să vină factura,din cauză că Mehedinţi Gaz n-a stabilit încă CLC-ul,adică ,cod loc de consum!! Link spre comentariu
Postări Recomandate