Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Care mai este legea in prezent cu plafonarile la energie ?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 65
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Legea,respectiv ordonanţa,ar trebui atacată ca neconformă,să zic.Se afirmă că scopul este protejarea populaţiei,dar cei aproape 1 milion de chiriaşi nu fac parte din aceasta??Ce tot umblă ăştia cu vrăjeala aia cu contract pe numele chiriaşului,dacă nu e nimic legiferat în acest sens?

Link spre comentariu

Ei zic ca vor sa aduca contractele de inchiriere la fisc. Au dat in primul rand plafonarea la un domiciliu, pt ca la ce palate au ei, si consumul e pe masura. Pulimea care sta in gazda, nu are decat sa plateasca....asta e viziunea lor. Lovind in proprietari, de fapt ii afecteaza pe chiriasi. Da' nu mai comentez, deja sunt unii care cred ca a incheia un contract cu un furnizor pt cateva luni e floare la ureche. Acum sunt  cazuri cand de jumate de an oamenii nu au primit nici un raspuns. Pleaca chiriasul pana se incheie contractul...:rade:

Link spre comentariu

Idiotii la butoane . Sunt foarte multe cazuri ( cu saraci pe care ii protejaza statul) in care intr-o gospodarie cu un singur racord/contor traiesc doua/trei generatii ca familii . Dupa mintea doctorilor din guvernul coalitiei de maro ,  toti trebuie sa se branseze si sa aiba contracte individuale pentru plafonare . Asa se vede din  Calea Victoriei  . Cand draeaq sunt alegerile alea ?

Link spre comentariu
La 17.12.2022 la 15:43, doru3160 a spus:

E.....Acum sunt  cazuri cand de jumate de an oamenii nu au primit nici un raspuns. Pleaca chiriasul pana se incheie contractul...:rade:

In 2014 mi-am cumparat un teren, pe care, ulterior, am construit casa in care locuim acum. La teren aveam tras curent, trifazic (n-aveam gard, dar aveam curent). Legal, factura primita de fostul proprietar. 5 luni a durat pana am reusit sa fac transferul contractului pe numele meu.

Link spre comentariu

Azi a fost soţia la biroul local Enel,pentru declaraţie gaz.Nu e nevoie!Cică numai pt curent electric se pune!!Cum "aia măsii" vine,câ peste tot se precizează "energie" şi nu "curent electric"??

Soacra a băgat gazu' acu vreo lună.De la Enel,furnizor,i s-a spus că abia în februarie dacă o să vină factura,din cauză că Mehedinţi Gaz n-a stabilit încă CLC-ul,adică ,cod loc de consum!!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări