Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

radiocomanda aeromodel

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• boku

2

• cirip

1

• Blind

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Salut,

Constructia unei telecomenzi de aeromodel nu e chiar asa de simpla. Practica a aratat ca e mai bine sa pui banut peste banut si sa iti cumperi ce iti poti perminte, decat sa te apuci sa faci. Legatura stabila este f importanta cand pilotezi un aeromodel.

Daca totusi vrei sa construiesti, eu vad 3 subansamble principale: Partea mecanica, partea de joasa frecventa si emitatorul propriu zis.

-Partea mecanica este f dificila pentru mine.

-Partea de joasa e realizabila cel mai simplu cu un microcontroler. Piese putine, dar trebuie sa stii soft. Poti sa cauti si o schema analogica, dar reglajele sunt dificil de facut, daca nu ai un minim de scule de masura. Fara osciloscop nici sa nu te gandesti.

-Intamplarea face ca am avut nevoie sa modific o statie, sa o transform din FM in AM. Practic am construit un nou emitator AM si l-am inlocuit pe cel FM. Detalii aici: http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?a ... 8&t=14287&

Spor la construit,

Cirip

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări