boku Postat Decembrie 12, 2007 Partajează Postat Decembrie 12, 2007 a incercat cinva sa-si confectioneze in regim DIY o radiocomanda?dak da se poate face una cu 6 canale?ma puteti ajuta cu scheme?? :prayer: Link spre comentariu
Blind Postat Decembrie 12, 2007 Partajează Postat Decembrie 12, 2007 Mutat la componente, doc si scheme Link spre comentariu
cirip Postat Decembrie 12, 2007 Partajează Postat Decembrie 12, 2007 Salut, Constructia unei telecomenzi de aeromodel nu e chiar asa de simpla. Practica a aratat ca e mai bine sa pui banut peste banut si sa iti cumperi ce iti poti perminte, decat sa te apuci sa faci. Legatura stabila este f importanta cand pilotezi un aeromodel. Daca totusi vrei sa construiesti, eu vad 3 subansamble principale: Partea mecanica, partea de joasa frecventa si emitatorul propriu zis. -Partea mecanica este f dificila pentru mine. -Partea de joasa e realizabila cel mai simplu cu un microcontroler. Piese putine, dar trebuie sa stii soft. Poti sa cauti si o schema analogica, dar reglajele sunt dificil de facut, daca nu ai un minim de scule de masura. Fara osciloscop nici sa nu te gandesti. -Intamplarea face ca am avut nevoie sa modific o statie, sa o transform din FM in AM. Practic am construit un nou emitator AM si l-am inlocuit pe cel FM. Detalii aici: http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?a ... 8&t=14287& Spor la construit, Cirip Link spre comentariu
boku Postat Decembrie 12, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2007 merci... :yawinkle: :smt006 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum