darius_bv Postat Decembrie 6, 2022 Partajează Postat Decembrie 6, 2022 Salutare! Caut pentru un prieten un ochi magic EM34/35, NOS. Poate cineva sa ma ajute? Multumesc! Link spre comentariu
sonic11 Postat Decembrie 6, 2022 Partajează Postat Decembrie 6, 2022 Nu vreau sa te descurajez dar e tare greu de gasit asa ceva. Si eu caut unu Link spre comentariu
deneinvins Postat Decembrie 7, 2022 Partajează Postat Decembrie 7, 2022 (editat) EM34 este echivalent funcțional cu EM4. Diferă culotul și soclul. Ambele sînt foarte greu de găsit, iar noi (nos/nib) și mai greu. Cu mici modificări în schemă și la contactele soclului, se poate folosi lampa 6E5S. Aspectul și dimensiunile sînt apropiate. Dacă aplicația dvs. permite, cu modificări în schemă și de soclu se poate folosi EM80/84 sau alte indicatoare (apropiate ca parametri). Editat Decembrie 7, 2022 de deneinvins Link spre comentariu
darius_bv Postat Decembrie 7, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2022 Multumesc pentru raspunsuri. Radioul prietenului meu este original si tine foarte mult sa-l pastreze asa, nu cred c-ar fi dispus sa modifice ceva... Toate cele bune! Link spre comentariu
Усилитель Postat Decembrie 7, 2022 Partajează Postat Decembrie 7, 2022 (editat) Merge rusescul 6E5C (6E5S - latin) trebuie mutate intre ele cateva fire pe soclu. Pe ebay. de sunt dar scumpe, cu tot cu transport iese mai scump ca radioul.... Editat Decembrie 7, 2022 de Усилитель Link spre comentariu
darius_bv Postat Decembrie 7, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2022 Multumesc mult! Link spre comentariu
Усилитель Postat Decembrie 7, 2022 Partajează Postat Decembrie 7, 2022 (editat) Acum 7 ore, darius_bv a spus: Multumesc mult! Deci EM34 sunt scumpe, cele rusesti se gasesc mai bine si mai ieftin, @ Leo are Pozitia 43 Editat Decembrie 7, 2022 de Усилитель Link spre comentariu
Postări Recomandate