iora Postat Decembrie 6, 2022 Partajează Postat Decembrie 6, 2022 (editat) Microscop digital Adnostar ADSM302 , foarte putin utilizat, in stare excelenta, cu functie de inregistrare .pret 750 lei Image sensor 3 Mega Pixels HD Sensor Video output 1080(via HDMI) ;720 (via PC) Video format real time play via HDMI w/o recording; MJPEG recording via PC Software Magnification Up to 560 times (HDMI monitor 22 inch) Photo resolution 12M Focus range 5cm to 22cm Video-output interface HDMI/AV Storage Micro-SD card, up to 32G Screen size 5 inch Amplificator AKAI AM-U41 neumblat la interior integrate originale, perfect functional, stare optica buna ,putere 2x80-55W /4-8 ohm. Cumparatorul nu va primi si praful pret 500lei Amplificator IOR ISC-4 40W posibil sa fi fost utilizat impreuna cu proiectoarele lor, functional, stare buna. pret 190 lei Carcasa pentru constructii foarte bine realizata , in interior adaposteste un aparat de uz medical? cu vibratii, functional dar face figuri la comutatoare. pret 100 lei player mp3 Sony CDX -A250 , a fost montat in reprezentata pe un seat Ibiza, vine cu conectica ISO si telecomanda , toc fata detasabila ,chei extragere, perfect functional 70 lei Pentru amplificatorul Akai si microscop , accept doar plata in cont , livrarea fiind gratuita in aria curierului, la restul livrarea e la latitudinea cumparatorului. Editat Decembrie 6, 2022 de iora Link spre comentariu
iora Postat Decembrie 7, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2022 valabil! Link spre comentariu
floob Postat Decembrie 8, 2022 Partajează Postat Decembrie 8, 2022 Bună ziua, Vă rog să-mi rezervați Carcasa pentru constructii foarte bine realizata , in interior adaposteste un aparat de uz medical? cu vibratii, functional dar face figuri la comutatoare. pret 100 lei. Vă dau datele după confirmare. Toate bune! Link spre comentariu
iora Postat Decembrie 8, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2022 (editat) OK.restul din topic valabile.Interiorul amplificatorului Akai neatins. Editat Decembrie 8, 2022 de iora Link spre comentariu
iora Postat Decembrie 9, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2022 aparatul medical vandut, restul valabile Link spre comentariu
iora Postat Decembrie 10, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2022 mai sunt valabile, player-ul auto Sony, amplificatorul Akai si microscopul electronic. Link spre comentariu
iora Postat Decembrie 11, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2022 (editat) Adaug interiorul unui mixer stereo romanesc ELPROF MP 5S, carcasa a fost deteriorata , contine sursa de alimentare , placile cu componente si transformatoarele de iesire. pret 80 lei poze mai detaliate :https://postimg.cc/gallery/NTcMG85, fata arata in genul acesta , nu mai e disponibila : Doua microfoane RCF condensator xlr cu alimentare phantom , carcasa metalica , pret 100 lei Editat Decembrie 11, 2022 de iora Link spre comentariu
saptemari Postat Decembrie 11, 2022 Partajează Postat Decembrie 11, 2022 Buna seara, Am trimis mesaj privat. Multumesc Link spre comentariu
iora Postat Decembrie 12, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2022 Microscopul electronic vandut, valabil anuntul pentru amplificatorul Akai, player-ul Sony, electronica din MP 5S si microfoanele RCF. Link spre comentariu
iora Postat Decembrie 13, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2022 (editat) Adaug kit AKG FM 812.800Mhz wireless audio , transmitator SO40 care poate fi cuplat la un microfon pe fir dinamic cu conectica xlr Snapon plus receptor SR40 acordat pe frecventa transmitatorului , profesional . Perfect functional, vopseaua transmitatorului un pic degradata , receptorul in stare foarte buna . Pret 300 lei Editat Decembrie 13, 2022 de iora Link spre comentariu
iora Postat Decembrie 14, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2022 Pretul la electronica din mixerul romanesc scade la 35lei, transformatoarele au fost date, ultimele actualizari valabile. Link spre comentariu
iora Postat Decembrie 15, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2022 Sunt inca la vanzare placile din mixerul Elprof , mai putin transformatoarele care au fost donate, amplificatorul Akai (aici pretul e negociabil , nu inteleg preturile intre 900-1600lei vehiculate pe olx), microfoanele RCF si transmitatorul AKG pentru microfoane dinamice. Link spre comentariu
floob Postat Decembrie 15, 2022 Partajează Postat Decembrie 15, 2022 Bună seara, Mi-am primit și eu coletul, totul este în regulă. Sărbători fericite vă doresc! Link spre comentariu
florinmarinoiu Postat Decembrie 15, 2022 Partajează Postat Decembrie 15, 2022 Buna seara. Si eu am primit microscopul si totul este ok. User serios,comunicare excelenta,recomand tuturor. Sarbatori fericite! Link spre comentariu
iora Postat Decembrie 16, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2022 Se poate inchide topicul, multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate