Purple Postat Decembrie 12, 2007 Partajează Postat Decembrie 12, 2007 Va rog sa ma indrumati in achizitionarea unui multifunctional la serviciu avand urmatoarele -si aici am nevoie de indrumarea VOASTRA in sensul completarii sau imbunatatiri lor- caracteristici.-format A3-color-timp de incalzire cat mai mic-durata cilindru cat mai mare-cate ore?-posibilitate de interconectare cu alte device-uri-fax,PC.-greutate hartie-copiere fata-spate sau sa copieze toate foile dintr-o singura operatie.-altele...Ce marci sunt mai bune, durabile , de calitate...?Pretul aprox.- 3000-4000 Euro.Va multumesc anticipat. :bere: Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 12, 2007 Partajează Postat Decembrie 12, 2007 Ai uitat sa intrebi cele mai importante lucruri, si anume costul unei pagini tiparite si nr. de pagini tiparite zilnic.La 3000-4000 de euro inseamna ca tipariti foooarte mult, multe SUTE de pagini ZILNIC. Aveti asa volum mare de tiparit? Vezi ca de-a lungul vietii unei imprimante consumabilele costa mult mai mult decat aparatul.Intai estimeaza nr. de pagini tiparite zilnic, asta este principalul parametru. Pe urma vezi care este oferta, nu spune niciodata dealer-ului de cati bani dispui.De exemplu eu am la servici niste multifunctionale HP. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum