Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

lustra led

bobomarc

Postări Recomandate

Solutia pentru acele lustre in care ati investit 2500 lei(!!!), este un tub cu gaze spectrale, precum la reclamele luminoase, care sa fie mulat in santul unde a fost banda, tuburile astea nu necesita nicio racire, si nu au moarte, exista firme luminoase in USA din anii `30 care functioneaza perfect si acum , in 2022.

https://www.impact-vision.ro/firme-luminoase-tub-spectral/

https://www.signad.ro/produs/firme-luminoase-cu-tub-spectral

https://www.indigoneon.ro/ro/reclame-neon

Le cereti producatorilor un alb diamant(xenon+heliu+neon) si veti avea o lumina-gadget de zile mari.:rade:

Solutia nu e tocmai ieftina, mai ales ca e necesar si transformator, daca stati la casa, traful poate fi amplasat in pod.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dxxx

11

• bobomarc

9

• sesebe

7

• validae

2

Top autori în acest subiect

Da... insa cred ca dorea iluminare pentru spatiu de uz uman... crezi ca obtii cu ceea ce ai recomandat CRI preste 25?

Nu stiu, nu am date si nu am chef sa caut, dar nu am auzit sa se folosesca asa ceva pentru iluminat.

Poate ne lamuresti, nu exclud sa gresesc eu.

Nu mai zic ca pe led este actualmente nu costa nimic in plus sa ai garantat CRI>80, doar daca vrei mai mult incepi sa adaugi la pret si sa reduci din eficienta...

Link spre comentariu

Am decis , am si scris si inainte,ca o trimit la garantie(nu am trimis-o inca si o voi demonta si face poze sa vedeti si voi cum vine reparata)asa cum a spus bine validae ca o prima solutie.Stiind ca imi inlocuiesc banda aia si atat(racire oha) si dupa ceva timp o sa o iau de la capat,am cerut sfaturi si idei,m-ai ales ca am 2 la fel care v-or avea probleme din cauza constructiei.Am continuat sa dau informatii pentru cine este sau v-a fi interesat si pentru ca aici,pe forum,este un loc unde sunt oameni foarte capabili.@Dxx Solutia cu segmente de leduri era ideala dar nu cred ca intra,cel putin in cercul mic nu sigur.Si inca ceva,am una tot cu cercuri identica cu cineva care are 3 bucati montate intr-o sala ca a mea care au mers multe ore ,merg de cel putin un an si nu au probleme.Solutia lui Spitfire...poate pentru camera lui fimio sau un night club,chiar daca ar fi ieftin,nu e pentru mine,eu vreau lumina,adica,daca aprind lumina vreau sa vad sa bag ata in ac,nu sa nu ma impiedic cand merg,asta e principiul meu.2500 de ron am dat pe 7 bucati sau 7 camere daca vrei,nu am inteles ironia,vroiai sa pun si doar becuri in casa sau un eventual mix lustre si becuri.

Editat de bobomarc
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări