dumitrescu_claudiu Postat Decembrie 5, 2022 Partajează Postat Decembrie 5, 2022 Buna ziua tuturor ! Rog a ma ajuta pentru indentificare amplificator tuburi rusesc ! Doresc sa il refac , dar fara o schema etc..nu reusesc nimic! Se observa ca lipseste placuta de indentificare. Multumesc! Link spre comentariu
dumitrescu_claudiu Postat Decembrie 5, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2022 Mai adaug ce am mai putut sa indentific..pe partea frontala de la stanga la dreapta notatiile unor tuburi , asadar 5u4c-6h2c-6n3c-6j7-6j7! Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 5, 2022 Partajează Postat Decembrie 5, 2022 Nu stiu ce sa zic, dar pare mai degraba o incropeala de amator, decat un produs "de fabrica". Rusii sigilau, cu lac rosu, orice lipitura, in poza nu se vede asa ceva. Link spre comentariu
dumitrescu_claudiu Postat Decembrie 5, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2022 Da a mai fost modificat ..as incerca sa il aduc la original..dar nu schema nu date...foarte greu Link spre comentariu
Усилитель Postat Decembrie 5, 2022 Partajează Postat Decembrie 5, 2022 E ceva artizanal. Nu cred ca merita oboseala.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum