Ion_Bumbu Postat Decembrie 21, 2022 Partajează Postat Decembrie 21, 2022 Nu, da-i tare fain motorul ala! Link spre comentariu
adam stefan Postat Decembrie 22, 2022 Partajează Postat Decembrie 22, 2022 E dizel Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 2, 2023 Partajează Postat Ianuarie 2, 2023 https://www.google.com/amp/s/www.stirilekanald.ro/femeia-care-a-cumparat-soarele-ne-cere-chirie-20260093/amp Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 2, 2023 Partajează Postat Ianuarie 2, 2023 Seamănă în pic cu Diana, îmi aduce aminte de proprietarul brandului Boca. A. După revoluție se vindeau parcele pe lună :). Link spre comentariu
nelu F Postat Ianuarie 2, 2023 Partajează Postat Ianuarie 2, 2023 Acum 3 ore, Sharky a spus: https://www.google.com/amp/s/www.stirilekanald.ro/femeia-care-a-cumparat-soarele-ne-cere-chirie-20260093/amp Eu cred ca putem sta linistiti pana cand va plati impozitul pe proprietate, TVA si impozit pe kWh furnizati catre Pamant, penalitati pentru zilele cu nori, etc Mare e gradina... Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 2, 2023 Partajează Postat Ianuarie 2, 2023 La 22.12.2022 la 1:14, Ion_Bumbu a spus: E buna asta, le-o pun la momentu oportun! La 22.12.2022 la 0:29, draku a spus: Umbla mema asta pe tzap.... Da' zau daca nu are dreptate.... o mare parte din alea 5,6 miliarde, nu prea au treaba cu poluarea, cel mult daca fumeaza. in rest stau la umbra baobaului si asteapta ajutoarele trimise de ONU! nu-i asa de multa industrie prin mare parte din zonele pomenite. iar China si Rusia iau destul de in serios si ei problema poluarii! Acum 7 ore, maresaldeflota a spus: Seamănă în pic cu Diana, îmi aduce aminte de proprietarul brandului Boca. A. După revoluție se vindeau parcele pe lună :). Dupa revolutie s-au vindut la noi. In rest, s-au vindut si mai inainte si se vind si acuma! Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 2, 2023 Partajează Postat Ianuarie 2, 2023 Da, clar iau in serios poluarea, mai ales Putin, le stinge lumina la ucrainieni! Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 3, 2023 Partajează Postat Ianuarie 3, 2023 Acum 10 ore, Ion_Bumbu a spus: Da, clar iau in serios poluarea, mai ales Putin, le stinge lumina la ucrainieni! "Le stinge lumina ucrainienilor" Cam asa ar suna in romana! Polueaza si rusii, doar nu le sufla in c.. pardon, lumanari! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 3, 2023 Partajează Postat Ianuarie 3, 2023 Acum 11 ore, Ion_Bumbu a spus: Da, clar iau in serios poluarea, mai ales Putin, le stinge lumina la ucrainieni! Da, e greseala mea, prea des imi supraestimez interlocutorii! Link spre comentariu
draku Postat Ianuarie 3, 2023 Partajează Postat Ianuarie 3, 2023 Acum 13 ore, Marele Savant a spus: o mare parte din alea 5,6 miliarde, nu prea au treaba cu poluarea, cel mult daca fumeaza. in rest stau la umbra baobaului si asteapta ajutoarele trimise de ONU! nu-i asa de multa industrie prin mare parte din zonele pomenite. iar China si Rusia iau destul de in serios si ei problema poluarii! mai ales China, Bangladesh si Pakistan....asteapta ajutoarele de la ONU.... centrele de productie pentru restul lumii.... cat despre seriozitatea, in privinta asta, a chinezilor si rusilor ......stim cu totii.... dar fiecare pasare pe limba ei piere..... Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 3, 2023 Partajează Postat Ianuarie 3, 2023 Acum 5 ore, gica70 a spus: "Le stinge lumina ucrainienilor" Cam asa ar suna in romana! Polueaza si rusii, doar nu le sufla in c.. pardon, lumanari! La cine stinge Putin lumina? la ucrainieni... parca este tot ce trebe. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 3, 2023 Partajează Postat Ianuarie 3, 2023 Acum 4 ore, Marele Savant a spus: Da, e greseala mea, prea des imi supraestimez interlocutorii! Nu va suparati insa o astfel de supozitie scrisa de dumneavoastra Acum 17 ore, Marele Savant a spus: o mare parte din alea 5,6 miliarde, nu prea au treaba cu poluarea, cel mult daca fumeaza. in rest stau la umbra baobaului si asteapta ajutoarele trimise de ONU! nu-i asa de multa industrie prin mare parte din zonele pomenite. iar China si Rusia iau destul de in serios si ei problema poluarii! merita exact raspunsul pe ca vi l-am dat. Mai vedeti si pozitia SUA cu acordul de la Paris, ba este afara, ba inauntru ca sa va fe clar cit de interesati sint cei care chiar fac bani din industrie despre problema poluarii. Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 3, 2023 Partajează Postat Ianuarie 3, 2023 (editat) Acum 7 minute, antemir a spus: De ce tot scrieti "ucrainieni" ? Ca asa pronuntam noi moldovienii! Multumit? Literar este moldovean dar sa vad unde NU auzi tu moldovian/moldovieni prin Moldova . Editat Ianuarie 3, 2023 de merck Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 3, 2023 Partajează Postat Ianuarie 3, 2023 https://fb.watch/hPZVK1PhKl/ https://www.dictie.ro/ucrainean-sau-ucrainian/ Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 4, 2023 Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Taxa pe ceas nu se pune?Unii cumpără ceasuri din astea,care au preţuri de la 60000$ la cca 1200000$! https://wristadvisor.com/how-much-is-a-richard-mille-complete-pricing-guide/ Link spre comentariu
Postări Recomandate