Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Taxa pe soare !

Postări Recomandate

Puterea instalata pe fotovoltaice este de  7,5%.

https://www.anre.ro/ro/energie-electrica/rapoarte/puterea-instalata-in-capacitatiile-de-productie-energie-electrica

Taxa pe soare provine dintr-o directiva europeana care trebuia tradusa ca lege si in Romania.

Exact asa si este stipulat acolo, POT sa puna taxe, ma rog la prima iteratie a fost ca guvernul va taxa PV dupa scandalul din media a ramas ca in directiva europeana, pot, asta la noi inseamna ca va fi cit de curind.

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 120
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 29 minute, Усилитель a spus:

Elvetia nu e in UE, si tot e in Schengen..... deci orice se poate. 

Nici Norvegia nu este in UE si este in Schengen. 

Exista si invers: Irlanda este in UE si nu este in Schengen. Da irlandezii se pare ca nu se simt ofensati ca nu sunt in Schengen. Cipru la fel este intrat cu mult timp inaintea noastra in UE si nu-i in Schengen. 

Editat de merck
Link spre comentariu

Da, la ce sa ne asteptam? Taxe peste taxe si deasupra alte taxe. Ca si cum daca eu le platesc taxe pe gazul consumat, nu mai produc poluare. La fel ca si taxa pe combustibil. Nu le mai ajung banii pt furaciuni si inventeaza alte surse de venit. Interesant va fi cat va mai indura omul de rand magaria asta...

Link spre comentariu

In articol vad declaratia ministrului mediului:

Citat

„Dacă se va aplica această prevedere, în principiu, din 2027 se va aplica o taxă pe fiecare metru cub de gaz consumat atât în gospodării, cât și în firmele mici și mijlocii. Dar, pentru noi, cel mai important lucru din această decizie este fondul social dedicat pentru climă. Acest fond social va asigura României un venit în plus garantat, în comparație cu contribuția. Va fi un fel de fond de mediu pe care îl folosim noi acum, dar mult mai consistent”

Stie cineva la ce foloseste fondul social dedicat pentru clima?

Link spre comentariu
Acum 7 ore, doru3160 a spus:

Da, la ce sa ne asteptam? Taxe peste taxe si deasupra alte taxe. Ca si cum daca eu le platesc taxe pe gazul consumat, nu mai produc poluare. La fel ca si taxa pe combustibil. Nu le mai ajung banii pt furaciuni si inventeaza alte surse de venit. Interesant va fi cat va mai indura omul de rand magaria asta...

Big like!

Link spre comentariu
Acum 9 ore, doru3160 a spus:

Umbla mema asta pe tzap....

IMG-20221203-WA0008.thumb.jpg.f78851ccc142cbf17500b20aaa0ff908.jpg

Da' zau daca nu are dreptate....

Editat de draku
Link spre comentariu

Chiar are! E suficient sa va uitati la vreo emisiune de pe Discovey sau alt canal, unde resusciteaza rable de masini niste indivizi din SUA. Sa te tii: motoare de 5000cm3 (5 litri) pe o masina!

Acolo consum, nu gluma. Tind sa cred ca nici nu exista la ei masini cu motoare mai mici de 1400cm3. Ma refer la cele cu motoare cu ardere interna.

Editat de norad
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări