Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema electrica a unei plite simple pentru lipire polipropilena

Neamtu Milian

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Neamtu Milian

3

• adydep

2

• validae

1

• modoran

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Acum 10 minute, adydep a spus:

Verde paralel pe rezistență.

Roșu paralel pe termostat.

Asta insemna:

Rosu -legat la 7 si 6 

Verde -legat la 3 si 6 sau la 4 si 5 .

Multumesc frumos!

Link spre comentariu

Cred că mai potrivit ar fi ca ledul verde, ce indică prezenţa tensiunii de reţea să fie la bornele 3-7 şi stă aprins cât timp e plita în priză. Ledul roşu, ce indică prin aprindere că rezistenţa se încălzeşte (temperatură scăzută) se pune în paralel pe rezistenţă, deci la bornele 4-5 sau 4-6. Când roşu e aprins, nu se lucrează cu plita, fiind sub temperatura setată.Când se stinge roşu, rămâne doar verde îndicând că plita e gata de lucru....

Link spre comentariu
Acum 18 minute, validae a spus:

Cred că mai potrivit ar fi ca ledul verde, ce indică prezenţa tensiunii de reţea să fie la bornele 3-7 şi stă aprins cât timp e plita în priză. Ledul roşu, ce indică prin aprindere că rezistenţa se încălzeşte (temperatură scăzută) se pune în paralel pe rezistenţă, deci la bornele 4-5 sau 4-6. Când roşu e aprins, nu se lucrează cu plita, fiind sub temperatura setată.Când se stinge roşu, rămâne doar verde îndicând că plita e gata de lucru....

Da, cred ca e mai bine asa cum apuneti dar, pâna la urmă, important este sa stii cand plita a ajuns la temperatura setata. Oricum, multumes frumos pentru ajutor si sfaturi!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări