Neamtu Milian Postat Decembrie 3, 2022 Partajează Postat Decembrie 3, 2022 Bună dimineața! Îmi puteți spune unde se leagă cele două leduri, Rosu si Verde, pe circuitul electric al plitei pentru PPR? Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 3, 2022 Partajează Postat Decembrie 3, 2022 Verde paralel pe rezistență. Roșu paralel pe termostat. Link spre comentariu
Neamtu Milian Postat Decembrie 3, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2022 Acum 10 minute, adydep a spus: Verde paralel pe rezistență. Roșu paralel pe termostat. Asta insemna: Rosu -legat la 7 si 6 Verde -legat la 3 si 6 sau la 4 si 5 . Multumesc frumos! Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 3, 2022 Partajează Postat Decembrie 3, 2022 Cred că mai potrivit ar fi ca ledul verde, ce indică prezenţa tensiunii de reţea să fie la bornele 3-7 şi stă aprins cât timp e plita în priză. Ledul roşu, ce indică prin aprindere că rezistenţa se încălzeşte (temperatură scăzută) se pune în paralel pe rezistenţă, deci la bornele 4-5 sau 4-6. Când roşu e aprins, nu se lucrează cu plita, fiind sub temperatura setată.Când se stinge roşu, rămâne doar verde îndicând că plita e gata de lucru.... Link spre comentariu
Neamtu Milian Postat Decembrie 3, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2022 Acum 18 minute, validae a spus: Cred că mai potrivit ar fi ca ledul verde, ce indică prezenţa tensiunii de reţea să fie la bornele 3-7 şi stă aprins cât timp e plita în priză. Ledul roşu, ce indică prin aprindere că rezistenţa se încălzeşte (temperatură scăzută) se pune în paralel pe rezistenţă, deci la bornele 4-5 sau 4-6. Când roşu e aprins, nu se lucrează cu plita, fiind sub temperatura setată.Când se stinge roşu, rămâne doar verde îndicând că plita e gata de lucru.... Da, cred ca e mai bine asa cum apuneti dar, pâna la urmă, important este sa stii cand plita a ajuns la temperatura setata. Oricum, multumes frumos pentru ajutor si sfaturi! Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 3, 2022 Partajează Postat Decembrie 3, 2022 Uite mai jos,de la minutul 6: Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 3, 2022 Partajează Postat Decembrie 3, 2022 La plita mea un led e aprins permanent, al doilea e aprins doar cand e alimentata rezistenta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum