AlexN Postat Decembrie 2, 2022 Partajează Postat Decembrie 2, 2022 Buna ziua, ma poate ajuta si pe mine careva intr-o problema? Am cumparat recent un tester delphi ds150e si am urmatoarea problema, la turisme se conecteaza normal, la camioane imi da vehicle not responding. Am dat actualizare dar acelasi raspuns (doar conectarea prin cablu, bluethoot nu merge nici la tursme nici la camioane). Multumesc anticipat Link spre comentariu
vioreldascalu49 Postat Decembrie 2, 2022 Partajează Postat Decembrie 2, 2022 Probabil nu este instalat corespunzator. Link spre comentariu
riderinblack Postat Decembrie 4, 2022 Partajează Postat Decembrie 4, 2022 Te conectezi cu softul pentru camioane (trucks)? Pentru ca eu am testat pe un DAF (relativ nou, euro 6) si se conecteaza fara probleme. Link spre comentariu
AlexN Postat Decembrie 4, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2022 Acum 1 oră, riderinblack_tm a spus: Te conectezi cu softul pentru camioane (trucks)? Pentru ca eu am testat pe un DAF (relativ nou, euro 6) si se conecteaza fara probleme. Da, cu softul pentru camioane. Link spre comentariu
riderinblack Postat Decembrie 4, 2022 Partajează Postat Decembrie 4, 2022 Eu ma conectam tot timpul cu drept de administrare (Run as adminstrator). Daca nici asa nu merge poate ai o clona de calitate mai slaba... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum