Voicu Ioan Postat Decembrie 2, 2022 Partajează Postat Decembrie 2, 2022 Buna ziua , am cumparat recent un laptop de pe olx (defect) avea cv probleme cu hard disk-ul am rezolvat accea problema dar dupa am observat ca tastatura interna a laptopului este defecta (nu functioneaza) modelul laptopului esre Lenovo G580 si acum vine si problema nu pot accesa biosul deoarece tastatura mea externa este una de la genesis nu stiu daca are vreo importanta dar ideea e ca este de gaming si pot intra din windows in bios dar nu pot naviga prin el tin sa mentionez ca tastatura mea externa merge in windows care ar putea fi problema si oare are vreo treaba ca tastatura mea e de gaming daca da am sa vad la un prieten daca are cv tastatura de la microsoft biosul este insyde h20 rev 3.7 Multumesc anticipat Link spre comentariu
lucian_ava Postat Decembrie 3, 2022 Partajează Postat Decembrie 3, 2022 Poate are parola de bios Link spre comentariu
stryx Postat Decembrie 3, 2022 Partajează Postat Decembrie 3, 2022 Faptul ca e de gaming, office, etc nu are nici o relevanta. Problema poate sa fie de la portul USB sau sa fie BIOS-ul cu probleme. Poti incerca tastatura pe alt port USB (daca nu ai facut-o deja) si/sau sa faci un update de BIOS. Se mai intampla (extrem de rar) sa dai cate o tastatura incompatibila cu anumite BIOS-uri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum