aurel70 Postat Decembrie 2, 2022 Partajează Postat Decembrie 2, 2022 Atunci , traim cum traim, dar nu intereseaza pe nimeni. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 2, 2022 Partajează Postat Decembrie 2, 2022 Cu aşa mentalităţi, aşa conducători....deci nu mă duc la vot că ,,n-am cu cine,, dar nici nu-mi convine cum trăiesc. Aşa cum bine a subliniat Marian, cei care se cred deştepţi nu se duc la vot, dar proştii manipulabili sunt mânaţi în locul lor pe o bere, un mic şi-un kil de zahăr de către profitori. Şi le iese mereu schema.. Nu veţi vedea niciodată prezenţă zero la votare, fiindcă prostimea uşor manipulabilă va fi dusă cu autobuzele să voteze PSD. Şi apoi să se plângă ,,deştepţii,, absenteişti de ce o ducem rău...că au votat alţii pentru ei. Soluţia e să ieşim toţi în stradă şi să îi luăm de gulere pe guvernanţi, dar nu doar o mie sau două de oameni în capitală, că pe ăia îi spulberă jegurile de jandarmi rapid. Grevă totală, cu toată lumea în stradă, să vedem ce o să facă atunci... Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 2, 2022 Partajează Postat Decembrie 2, 2022 (editat) 1 oră în urmă, maresaldeflota a spus: Adică, să fim obligați să votăm, fie cu PSD fie cu PNL. Asta da responsabilitate... Intotdeauna am vazut ca exista pe buletine mult mai multe partide, si chiar daca nu ai avea ce alege dintre cele doua amintite sigur mai exista si altele pe care sa poti pune stampila. Deci faptul ca nu ai pe cine alege dintre cei de la cele 2-3 partide care se tot invirt pe la guvernare nu-i un motiv serios sa nu mergi la vot, cel putin nu pt o persoana cultivata. Si eu sint pt vot obligatoriu DAR la intrare in cabina sa trebuiasca sa completezi un mic chestionar de 1-2 minute, si buletinele de la cei ce nu au un IQ (politic macar) suficient sa nu fie luate in considerare. Se poate si direct pe buletinul de vot sa fie citeva intrebari sau teste simple de inteligenta si daca nu-s completate sau nu-s completate corect acel buletin sa nu fie validat. Prea multa prostime batuta in cap voteaza pt ca asa au auzit ca le maresc pensiile (de exemplu) sau pt ca le da kilul de zahar. Editat Decembrie 2, 2022 de sesebe Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 2, 2022 Partajează Postat Decembrie 2, 2022 Sa traim bine! Link spre comentariu
dumitrumy Postat Decembrie 2, 2022 Partajează Postat Decembrie 2, 2022 Acum 30 minute, sesebe a spus: Se poate si direct pe buletinul de vot sa fie citeva intrebari sau teste simple de inteligenta si daca nu-s completate sau nu-s completate corect acel buletin sa nu fie validat. Prea complicat, teste anuale si primesti o steluta pe care o cosi pe costum. Link spre comentariu
PavelR Postat Decembrie 2, 2022 Partajează Postat Decembrie 2, 2022 Acum 43 minute, sesebe a spus: Si eu sint pt vot obligatoriu DAR la intrare in cabina sa trebuiasca sa completezi un mic chestionar de 1-2 minute, si buletinele de la cei ce nu au un IQ (politic macar) suficient sa nu fie luate in considerare. Se poate si direct pe buletinul de vot sa fie citeva intrebari sau teste simple de inteligenta si daca nu-s completate sau nu-s completate corect acel buletin sa nu fie validat. Prea multa prostime batuta in cap voteaza pt ca asa au auzit ca le maresc pensiile (de exemplu) sau pt ca le da kilul de zahar. Am lucrat acum 3 ani intr-o sectie de votare la niste alegeri , si unele persoane veneau sa voteze desi nu stiau sa citeasca , si intrebau nedumeriti ce ar trebui sa aleaga . Atunci cand alegeti sa nu mergeti la vot sa stiti ca cineva care nici macar nu stie sa citeasca alege si pentru voi Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 2, 2022 Partajează Postat Decembrie 2, 2022 Deci contează cine hotărăște, că suntem sau nu iq-iști. Se pun contestații la test!? Link spre comentariu
daniels Postat Decembrie 2, 2022 Partajează Postat Decembrie 2, 2022 1 oră în urmă, dumitrumy a spus: Prea complicat, teste anuale si primesti o steluta pe care o cosi pe costum. Stii cine erau marcati in felul asta? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Decembrie 2, 2022 Administratori Partajează Postat Decembrie 2, 2022 Problema ca noi europenii au uitat istoria(apropo de semn) si riscam sa o repetam in ucraina, Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 2, 2022 Partajează Postat Decembrie 2, 2022 Dacă parlamentele şi guvernele fac ce vor ele la ce mai serveşte votul?? Aşa că nu mai daţi pe aici cu "ştiinţa" votului,că ori cu carte ori fără,tot degeaba îţi exerciţi "dreptul"! Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 2, 2022 Partajează Postat Decembrie 2, 2022 Periodic poporul se ridică şi-i pedepseşte pe cei care le ignoră voinţa.Atâta că noi suntem greu de urnit, am învăţat să tolerăm prea multe... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Decembrie 2, 2022 Administratori Partajează Postat Decembrie 2, 2022 Mda https://vm.tiktok.com/ZMF4sFrgf/ Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 2, 2022 Partajează Postat Decembrie 2, 2022 Acum 2 minute, validae a spus: Atâta că noi suntem greu de urnit, am învăţat să tolerăm prea multe... Adica am invatat sa ne adaptam oricaror situatii. Si asta e un lucru bun. Link spre comentariu
nel65 Postat Decembrie 2, 2022 Partajează Postat Decembrie 2, 2022 Acum 4 ore, Marian a spus: @nel65 nu stiu unde vezi incaierare sau cearta, doar discutam, nu se cearta nimeni cu nimeni. Atunci ,dati-i inainte ! Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 3, 2022 Partajează Postat Decembrie 3, 2022 Scria unu pe fb că România e nevasta care o certi tot anul dar de 1 dec e lauzi. https://m.digi24.ro/stiri/externe/o-pacienta-a-oprit-de-doua-ori-ventilatorul-care-tinea-in-viata-o-colega-de-salon-pentru-ca-o-enerva-zgomotul-2170983 De era la noi ziceam ca sunt românii naspa. Uite la nemți, si are 72 ani deci e de a lor nu e nemțoaică din colonii, probabil. Oameni nasoli sunt peste tot. Diferența o fac autoritățile prin impunerea regulilor. Link spre comentariu
Postări Recomandate