Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LA MULTI ANI ROMANIA!

Postări Recomandate

• Răspunsuri 102
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Acum 2 ore, Marian a spus:

Cumva ai dori ca politistii sa patruleze in grup de Pasti, si de 1 Mai pe la fiecare loc din natura unde se face gratar? 

App de civilizatie, eu nu am inteles niciodata cum o multime de oameni fac ce vor pe un teren care nu le apartine, chiar daca ar aduna in urma lor. 

Link spre comentariu
Acum 15 ore, d-david a spus:

Cand am sa vad un politician care prin ceea ce spune ma reprezinta am sa merg la vot.

Ei da, ai spus o vorba mare!!! Da, voi merge la vot când voi gasi pe lista cineva care sa ma reprezinte, m-am saturat sa tot votez pe cel mai putin rau dintre cei rai. Dar, mai nou, nici barem  asta nu mai conteaza! Vezi alianta PSD-PNL! 

Nu stiam ca voturile anulate se impart intre pretendenti, nu cred ca e posibil. 

Da, la alegerile locale am fost si voi merge, pentru ca pe primar, daca nu face ce a promis, il pot "lua de gât" ia sedintele cu public, tinute lunar. 

Acum 3 ore, Marian a spus:

Aveti o viziune foarte ingusta asupra lucrurilor.

Marian, cătusi de putin! Stiu prea bine cum stau lucrurile, de pe vremea galetilor cu sticle de ulei si faina, a micilor, becurilor, sepcilor tricourilor si a altor pomemi electorale, impartite de cei ce ne cersesc votul, cu darnicie, din...banii nostrii. Ala era doar un exemplu de cum stau lucrurile. Dar hai sa socotim, PSD a avut, in 2020, 29,3% din voturi, adica 1.372.289 voturi din 18.191.396, inscrisi pe listele electorale! Pe astia i-a ales ...poporul? Da sunt grupari, orase, judete, care sint votanti pernanenti PSD  sau PNL, pe astia se bazeaza partidele când acced la putere. Si, dupa ce se scuipa si se blesteama ca la usa cortului, isi dau mâna, facând o alianta jegoasa, doar pentru a putea pune mâna pe cât mai multi bani! Studiile de fezabilitate sa traiasca!!!!

Acum 4 ore, Marian a spus:

prin atitudinea dvs si a celor ca dvs, incurajati partire extremiste cum este AUR

Acuzatie total nefondata! Adica, daca ma duc la vot si votez niste nemernici care ma fura pe fata, partide extremiste nu ajung in parlament? Total gresit! Extremistii rasar, nu ca sunt unii care nu merg la vot, ci din cauza situatiei economice, a furturilor si a coruptiei. AUR a aparut, nu ca nu am fost eu la vot, ci pentru ca multi indecisi sau dezamagiti le-au oferit un vot, tot asa, crezând ca aleg pe cei mai putin rai, dintre cei rai. Nimeni nu s-ar fi uitat in gura Sosoacei, daca traiul era decent, daca pensionarii nu se uitau in galantar si apoi in portofel, daca coruptilor li s-ar fi dat peste bot din prima! Cunosc câtiva auristi care sunt total dezamagiti de directia in care a luat-o partidul. Marian, partidele extremiste nu se bazeaza pe votul celor care...nu au votat, ci pe situatia economica si dezamagirea oamenilor inselati si satui sa tot aleaga ce-i mai bun, din ce-i mai rau!

Link spre comentariu
Acum 4 ore, Marian a spus:

Intelegeti de ce atitudinea dvs este extrem de daunatoare?

Nu, nu inteleg! Adica sa merg la vot, sa votez nemernicii de la PSD sau PNL, doar pentru a nu ajunge, alti nenernici, putin mai rai, recte AUR la putere? Pai...ce fac, nu tot raul cel mai bun din raul cel mai rau? Nu, merci! Cel putin stiu ca nu eu i-am pus acolo, nici pe unii nici pe altii!

Link spre comentariu

Solutie catre ce?

Ce beneficiu concret aduce absenteismul? 

PS: @icar ca mergeti sau nu dvs la vot, PSD-ul are votantii lui fideli, votanti pe care nici dracu nu-i intoarce din cale.

Tocmai din cauza asta, cu cat este mai mare absenteismul cu atat mai mare este procentul PSD, intelegeti?

Procentajul distribuirii locurilor in parlament nu tine cont de totalul cetatenilor cu drept de vot, ci de totalul de voturi valabil exprimate. Prin urmare daca merg la vot doar 2 mil de cetatenti ( sa zicem ), si dintre ei 1 milion voteaza cu PSD atunci PSD o sa aiba 50% din totalul locurilor in parlament. Daca 1100000 voteaza cu PSD atunci or sa aiba 55%, adica majoritate.

Daca prin absurd nimeni altcineva decat votantii fideli ai PSD si AUR ( ca au si ei fara indoiala asa ceva ) n-ar mai merge la vot atunci cele 2 partide ar avea puterea deplina. 
Tocmai de aia absenteismul sau anularea masiva a voturilor NU SUNT SOLUTII, absolut deloc.

Ba dimpotriva, ele sunt exact ceea ce PSD si AUR isi doresc, deoarece le maresc lor foarte mult procentajul locurilor in parlament. 

@nel65 nu stiu unde vezi incaierare sau cearta, doar discutam, nu se cearta nimeni cu nimeni.

Faptul ca eu discut intr-un oarecare contradictoriu cu Dl @icar nu inseamna ca-mi permit sa ma cert cu dumnealui, si am convingerea ca si dansul stie chestia asta. 

Nu vad unde ar fi problema ca avem viziuni diferite asupra lucrurilor, din contra, diversitatea este ceea ce da putere democratiei.

Link spre comentariu
  • Administratori
Acum 1 minut, Marian a spus:

cu cat este mai mare absenteismul cu atat mai mare este procentul PSD, intelegeti?

Daca nu mergem la vot o sa ne trezim cu psd ca partid unic si stati blanzi ca va fi mai rau ca si cu PCR, aia construiau macar ceva dar astia stiu doar sa fure.

Link spre comentariu

Pai daca prezenta la vot ar fi obligatorie, logic ca si votul trebuie sa fie obligatoriu valabil, deci, logic cineva trebuie sa stea in spatele celui care voteaza si sa verifice sa nu cumva sa puna doua stampile.:rade:

adica nah, se accepta si doua stampile pe pesede si penele ca tot aceiasi rahati sunt.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări