Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LA MULTI ANI ROMANIA!

Postări Recomandate

• Răspunsuri 102
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Acum 1 oră, Marian a spus:

Din acest motiv nu aveti dreptul sa criticati nici un politician

Si daca votam niste hoti mai mici, aveam? Nu, asta e forma mea de protest, ca alta n-am.

Asa ar trebui sa faca toata lumea, sa mearga la vot si sa anuleze votul. Când vor vedea 60% voturi anulate, poate le va da de gândit si nu-si vor mai umple gura cu "poporul ne-a ales!" Care popor, 30% din 40% prezenti la vot, adica neamurile?

Link spre comentariu

La multi ani romani!

Nu va mai vaicariti atat, se poate si mai rau!? Sunt alte natii in situatii mult mai rele dar daca ai zice ceva de tara lor  imediat te pun la respect, noua ne place sa aruncam cu noroi in tot si in toate si mai grav e ca se generalizeaza.....

Link spre comentariu
Acum 48 minute, icar a spus:

Si daca votam niste hoti mai mici, aveam? Nu, asta e forma mea de protest, ca alta n-am.

Asa ar trebui sa faca toata lumea, sa mearga la vot si sa anuleze votul. Când vor vedea 60% voturi anulate, poate le va da de gândit si nu-si vor mai umple gura cu "poporul ne-a ales!" Care popor, 30% din 40% prezenti la vot, adica neamurile?

Salut, din pacate voturile anulate se impart cica in mod egal intre cei ramasi in cursa. Nu exista voturi anulate. Deci legea electorala iti "modifica" alegerea ta. De aici tragi concluzia ca nu ii intereseaza ce votezi ci doar sa vi la vot pentru a valida procesul electoral prin prezenta. Un mare om politic a spus : Daca votul tau ar conta ti s-ar lua acest drept. Cand am sa vad un politician care prin ceea ce spune ma reprezinta am sa merg la vot.

Editat de d-david
Link spre comentariu
Acum 2 ore, Marian a spus:

Cu alte cuvinte pentru ca nu suntem prinsi avem voie sa facem fix ce vrem....

Asta da mentalitate.

Asta e adevarul.

Daca vrei sa reduci procentul trebuie aplicate sanctiuni.

De ce crezi ca nivelul de criminalitate e scazut în Dubai?

Sunt oameni djn toata lumea acolo, dar toti stiu de bâtă...

Link spre comentariu

Cum si la noi, pina in 1989, se stie bine de BITA!

Acum, banul dicteaza, si pilele (cca si atunci) dar atunci lucrurile erau lucruri.

Nici eu nu (voi mai) merg(e) la vot, cum a scris un coleg mai sus, EVER!

Decit pentru primarul de sector, care chiar a facut si face treaba la noi.

In rest, k-k pe ei de politicieni. Daca in 32 ani nu s-a schimbat nimic in bine, dupa mii si mii de promisiuni catre romani, nici nu se va mai schimba vreodata.

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu
Acum 9 ore, Sharky a spus:

Asta e adevarul.

Sunt oameni djn toata lumea acolo, dar toti stiu de bâtă...

In UAE inca exista pedeapsa cu moartea. Imi aduc aminte de stirea despre o femeie cu nationalitate americana de origine romana care era profesoara si a fost injunghiata mortal intr-o toaleta din Dubai Mall. Desi agresoarea era imbrobodita, au gasit-o si a fost spanzurata. 

In plus pe aeroport la controlul pasapoartelor iti scaneaza fata si esti verificat in baza lor de date. Inainte doar cand intram a treia oara pe an ma punea sa ma uit la camera, acum de vreo 4 ani din prima ma pune sa ma uit la camera. 

E plin de rusi pe aici (Dubai). In camera din fata sunt rusi in cea din stanga rusi, in cea din dreapta rusi. 

La mult ani UAE! (astazi e ziua lor nationala)

Editat de merck
Link spre comentariu
12 hours ago, icar said:

Când vor vedea 60% voturi anulate, poate le va da de gândit si nu-si vor mai umple gura cu "poporul ne-a ales!"

Aveti o viziune foarte ingusta asupra lucrurilor.

Pai uitati masa de votanti abonati ai PSD, probabil si PNL-ul are o masa critica a lui de votanti la fel de abonati.

Pe ei nimic nu i-ar opri sa mearga la vot si sa repuna iar si iar PSD la putere.

Si cu o reprezentativitate asa mica, pana la autocratie si totalitarism mai este un pas.

Si nu, nu le va da nimic de gandit, unor politicieni care n-au avut nici o retinere in a-si exercita controlul asuprs institutiilor esentiale ale statului pentru a-si acoperi coruptii, li se va rupe de faptul ca dvs nu mergeti la vot in semn de protest, or sa-i doara fix in fund de dvs. 

Mai rau decat atat, prin atitudinea dvs si a celor ca dvs, incurajati partire extremiste cum este AUR, ca aia au batutii lor in cap care-i voteaza negresit, nici lor n-o sa le pese de dvs, de protestul dvs, ci din contra, or sa fie fericiti ca nu mergeti la vot, inseamna un procentaj mai mare pentru ei, si cand o sa ajungem sa avem la guvernare un cretin ca Simion atunci va fi extrem, extrem de grav.

Intelegeti de ce atitudinea dvs este extrem de daunatoare?

Traversam poate cel mai dificil moment din istoria scurta a democratiei noastre, avem o alianta cinica celor mai mari 2 partide, pline de corupti si care au subjugat toate institutiile de stat, care au ingenuncheat justitia si momesc poporul cu mariri din pix pentru a distrage atentia de la tampeniile lor. 
Acum mai mult decat oricand este nevoie de o societate civila activa si implicata, din pacate votul impotriva cuiva sau pentru cineva mai putin corupt este singura cale de urmat momentan, somnul ratiunii naste monstri pe care greu i-am infrange ulterior.

11 hours ago, Sharky said:

Asta e adevarul.

Cumva vrei sa patruleze toata ziua sute de politisti pe plaja printre turisti precum profesorii patrulau la scoala printre elevi, si sa amendeze pe oricine ar arunca gunoi aiurea? Sa urecheze pe oricine ar face ceva imoral sau la limita legii?

Cumva ai dori ca politistii sa patruleze in grup de Pasti, si de 1 Mai pe la fiecare loc din natura unde se face gratar? 

Ca numai asa ii prinzi pe idiotii care lasa munti de gunoi in urma lor. 
Si-apoi de ce trebuie sa stea mereu cineva langa noi sa ne spuna ca "asa nu"? 
De ce trebuie sa fim amendati pentru orice ca sa ne oprim de la a face lucruri care pana la urma tin de bunul simt?

Despre educatie deficitara nu cred ca poate fi vorba, cu totii stiu ca nu e ok sa arunci chistocul pe plaja, nu e ok sa ingropi coceanul de porumb fiert in nisip din lene de a-l duce la o pubela...cu totii stim lucrurile astea dar nu ne pasa de ele, ne doare in cur pentru ca suntem batuti in cap. 

11 hours ago, Sharky said:

Cauta alt exemplu, nu vrei sa traiesti acolo!

Link spre comentariu
Acum 46 minute, Marian a spus:

Cauta alt exemplu, nu vrei sa traiesti acolo!

De ce nu este bine sa traiesti in Dubai? 

Sunt foarte multi romani care s-au stabilit in Dubai. E nasol cu temperatura intre 15 iunie - 1 septembrie, dar altceva nu cred sa deranjeze. Eu chiar am reperat anul trecut pe plaja un italian in luna aprilie care sigur este stabilit acolo (de 5 ori ne-am intalnit deci nu poate fi vorba de coincidente de vacanta) si deja de anul asta din luna mai ne facem cu mana in semn de salut. El m-a reperat dupa geanta cu care merg la plaja. Omu' nu pare nemultumit!

Editat de merck
Link spre comentariu

Marian, mergi în Dubai si apoi mai vb.

Sunt si acolo droguri, prostituție, badarani, emigranți si părțile slab dezvoltate ale lumii, dar sunt tinuti din scurt.

In metrou n ai voie sa mananci sau sa bei, fix de aia ca lasi mizerie. Ai vagon pt femei, nu din motive de segregare, dar sa aiba optiunea sa stea separat, daca asa doresc.

Si da, cu bun simț nu rezolvi nimic, vin aia 10 la suta fara bun simt si strica totul 

Deci da, avem politie locala, sa umble zilnic sa dea amenzi pt lasat mizerie si rutiera pt comportament agresiv. Camere si radare fixe si da i cu amenzile si suspendarile. In Bihor folosesc drona.

Zici ca în Germania nu stiu ce?

Ia sa vezi turcii si arabetii ce comportament au...

Dar faci scandal?

Amenda! Autostrazile sunt impanzite de camere, mergi prea aproape, amenda.

Daca imi spui tu in ce zona pui la punct un jmeker cu bun simț...

Link spre comentariu

@Marian , nu te mai întreb  de ce crezi asemenea  aberații despre politica mioritică din ultimii 150 de ani , mai precis începând cu epoca Măriei Sale  , domnitorul Cuza ,  tov președinte  Ceaușescu , securistul Dragnea   sau diva top model  Soșoacă .

În schimb , am răbdare  și aștept ca soarta și timpul să-ți  arate unde și de ce greșești !

Dacă nu se întâmplă  în viata asta , vei fi condamnat să trăiești chinurile  comunismului de minim două ori în viața pământească .

Fix ca toti cei ce iubesc necondiționat orice înseamnă  partide politice gen usere , aur ( partidele fostei securități )   sau așa zisele  partide sorosiste  : penele  , pesede , udemere , minoritatile trădătoare etc .

Oricum nimeni nu scapă de soartă  , e fix  aia care e , deoarece scrie în Biblie  că din viață nu scapă nimeni ...

Sper că nu ați uitat de pamflefele mele  ... și le apreciați ca în urma cu  15 ani .

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări