peternan Postat Decembrie 20, 2022 Partajează Postat Decembrie 20, 2022 Am mai adaugat 1 ohm si curentul a scazut de la 300mA la 200 mA imaginea a ramas buna, l-am dat asa sper sa nu se intoarca curand . Multumesc iuliantv pentru solutie. Link spre comentariu
fdaniel Postat Octombrie 13 Partajează Postat Octombrie 13 Salutari, stiu ca este foarte vechi threadul, am desfacut si eu acelasi model si am gasit urmatoarele, folia cea subtire de sub plexiglass arsa de leduri, plexigalssul topit de leguri si urmatorul strat cel poros foarte putin ingalbenit, vreau sa fac o treaba premium sa arate ca nou, ma gandesc sa iau si folia si plexiglassul (daca nu ar afecta la imagine nu as lua folia,ma indoiesc totusi ca nu ar afecta). De asemenea, cum ai adaugat 1 ohm acolo?(sunt incepator) Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 13 Partajează Postat Octombrie 13 (editat) Acum 40 minute, fdaniel a spus: Salutari, stiu ca este foarte vechi threadul, am desfacut si eu acelasi model si am gasit urmatoarele, folia cea subtire de sub plexiglass arsa de leduri, plexigalssul topit de leguri si urmatorul strat cel poros foarte putin ingalbenit, vreau sa fac o treaba premium sa arate ca nou, ma gandesc sa iau si folia si plexiglassul (daca nu ar afecta la imagine nu as lua folia,ma indoiesc totusi ca nu ar afecta). De asemenea, cum ai adaugat 1 ohm acolo?(sunt incepator) Uite asa se adauga La 19.12.2022 la 22:00, iuliantv a spus: incercati sa cresteti valoarea rezistenteleor incercuite de mine in poza de mai jos cred ca acolo se face ajustarea,masurati ce tensiune aveati inainte,si dupa ce mai adaugati valoare,daca au sa spunem cca 2.ohm mai puneti un 1,2 ohm in serie cu cea ce e deja,sau puneti direct una de cca 3 ohm,si vedeti daca a scazut si cum se vede pe imagine, treba cu reducerea din menu e ,treaba ,,babeasca,,ca oricine nu e de meserie va da cat va crede el de cuviinta pentru ochii lui,si in asa fel,daca e posibil sa tina tv-ul si la geam sa vada ziua,poti sa.i spui ce i.ai zice ca tot vine la garantie chiar daca a dat lumina la maxim,si intr.ul fel omul are dreptate,daca e sa te iei ca totusi ia mers 2 ani cu garantia din fabrica,trebuie sa.i mearga si acum Editat Octombrie 13 de Florinel TV Link spre comentariu
fdaniel Postat Octombrie 14 Partajează Postat Octombrie 14 Multumesc, la acest model, pot inlocui plexiglassul respectiv cu un plexiglass de dimensiuni la fel?, am vazut ca nu e ridat si ma gandesc ca ar merge, ce parere aveti? Link spre comentariu
yokoono Postat Octombrie 14 Partajează Postat Octombrie 14 (editat) Nu este un plastic ordinar si deci nu poate fi unlocuit decat cu unul original. Gasesti la noi in tara la pretul de 240 lei. Editat Octombrie 14 de yokoono Link spre comentariu
YsD_SoRyN Postat Octombrie 20 Partajează Postat Octombrie 20 Daca tot a fost vorba de dispersoare ,am taiat unul care avea suprafata de jos curata si l-am montat pe un televizor mai mic . Am folosit cu atentie un bomfaier, asa incat nu se cunoaste nimic anormal pe imagine . Toata problema este sa nu umblam cu mainile murdare pe suprafata dispersorului ca nu se mai curata nicicum . Link spre comentariu
fdaniel Postat Octombrie 22 Partajează Postat Octombrie 22 La 14.10.2024 la 9:55, yokoono a spus: Nu este un plastic ordinar si deci nu poate fi unlocuit decat cu unul original. Gasesti la noi in tara la pretul de 240 lei. Am găsit cu 190 transport jnclus, nu o sa dau numele site-ului că nu m-a platit nimeni să fac reclama Acum cum vă ghidați când îl puneți, eu l-am pus dar am impresia că trebuie să-i schimb pozitia că să fie ok, oricum mai trebuie să-l desfac o data pentru că nu am curățat rama de plastic cu hârtie abraziva și se vede un pic de galben, nu e foarte tare dar nu e impecabil Link spre comentariu
yokoono Postat Octombrie 22 Partajează Postat Octombrie 22 Din turnare, plasticul atenuiaza lumina in partea dinspre leduri si din ce in ce mai putin spre partea de sus. Montat invers va fi foarte luminat jos, spre leduri si intunecat sus. Ar trebui ca pe muchia opusa ledurilor sa fie o vopsea alba. Daca nu are poate are un colt tesit. Acel colt tesit se pune spre leduri. Poate avea 2 folii de protectie: una colorata si una transparenta. Nu uita sa dezlipesti folia transparenta (greu vizibila). Este mai mica, ca dimensiune, decat plasticul in sine. Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 22 Autor Partajează Postat Octombrie 22 Și fata-spate difera asa ca trebuie avut grija și cu acest aspect. Link spre comentariu
fdaniel Postat Octombrie 23 Partajează Postat Octombrie 23 La 14.10.2024 la 9:55, yokoono a spus: Mulțumesc de răspunsuri, eu am considerat tesitura defect de fabricație și am zis sa o pun sus sa nu se vadă ....., cum îmi dau seama care este partea spre fata și care este spre spate? Link spre comentariu
yokoono Postat Octombrie 23 Partajează Postat Octombrie 23 Plasticul are o parte lucioasa si una mai grunjoasa. Se simpte daca dai usor cu unghia. Eu l-am pus cu partea grunjoasa spre panel. Link spre comentariu
fdaniel Postat Octombrie 24 Partajează Postat Octombrie 24 La 23.10.2024 la 8:06, yokoono a spus: Plasticul are o parte lucioasa si una mai grunjoasa. Se simpte daca dai usor cu unghia. Eu l-am pus cu partea grunjoasa spre panel. Multumesc, o să îl mai desfac când știu și despre rezistenta cum e treaba exact, ai făcut și modificarea la rezistente? Ai cumva un cod de piesa la rezistenta? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum