Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung UE49NU7102K schimbat LED-uri

Postări Recomandate

• 1 an mai târziu...
  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Salutari, stiu ca este foarte vechi threadul, am desfacut si eu acelasi model si am gasit urmatoarele, folia cea subtire de sub plexiglass arsa de leduri, plexigalssul topit de leguri si urmatorul strat cel poros foarte putin ingalbenit, vreau sa fac o treaba premium sa arate ca nou, ma gandesc sa iau si folia si plexiglassul (daca nu ar afecta la imagine nu as lua folia,ma indoiesc totusi ca nu ar afecta). De asemenea, cum ai adaugat 1 ohm acolo?(sunt incepator)

Link spre comentariu
Acum 40 minute, fdaniel a spus:

Salutari, stiu ca este foarte vechi threadul, am desfacut si eu acelasi model si am gasit urmatoarele, folia cea subtire de sub plexiglass arsa de leduri, plexigalssul topit de leguri si urmatorul strat cel poros foarte putin ingalbenit, vreau sa fac o treaba premium sa arate ca nou, ma gandesc sa iau si folia si plexiglassul (daca nu ar afecta la imagine nu as lua folia,ma indoiesc totusi ca nu ar afecta). De asemenea, cum ai adaugat 1 ohm acolo?(sunt incepator)

Uite asa se adauga

La 19.12.2022 la 22:00, iuliantv a spus:

incercati sa cresteti valoarea rezistenteleor incercuite de mine in poza de mai jos

cred ca acolo se face ajustarea,masurati ce tensiune aveati inainte,si dupa ce mai adaugati valoare,daca au sa spunem cca 2.ohm mai puneti un 1,2 ohm in serie cu cea ce e deja,sau puneti direct una de cca 3 ohm,si vedeti daca a scazut si cum se vede pe imagine,

treba cu reducerea din menu e ,treaba ,,babeasca,,ca oricine nu e de meserie va da cat va crede el de cuviinta pentru ochii lui,si in asa fel,daca e posibil sa tina tv-ul si la geam sa vada ziua,poti sa.i spui ce i.ai zice ca tot vine la garantie chiar daca a dat lumina la maxim,si intr.ul fel omul are dreptate,daca e sa te iei ca totusi ia mers 2 ani cu garantia din fabrica,trebuie sa.i mearga si acum

images-1.jpg

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu

Daca tot a fost vorba de dispersoare ,am taiat unul care avea suprafata de jos curata si l-am montat pe un televizor mai mic . Am folosit cu atentie un  bomfaier, asa incat nu se cunoaste nimic anormal pe imagine . Toata problema este sa nu umblam cu mainile murdare pe suprafata dispersorului ca nu se mai curata nicicum . 

Link spre comentariu
La 14.10.2024 la 9:55, yokoono a spus:

Nu este un plastic ordinar si deci nu poate fi unlocuit decat cu unul original.

Gasesti la noi in tara la pretul de 240 lei.

Am găsit cu 190 transport jnclus, nu o sa dau numele site-ului că nu m-a platit nimeni să fac reclama

Acum cum vă ghidați când îl puneți, eu l-am pus dar am impresia că trebuie să-i schimb pozitia că să fie ok, oricum mai trebuie să-l desfac o data pentru că nu am curățat rama de plastic cu hârtie abraziva și se vede un pic de galben, nu e foarte tare dar nu e impecabil 

Link spre comentariu

Din turnare, plasticul atenuiaza lumina in partea dinspre leduri si din ce in ce mai putin spre partea de sus. Montat invers va fi foarte luminat jos, spre leduri si intunecat sus. Ar trebui ca pe muchia opusa ledurilor sa fie o vopsea alba. Daca nu are poate are un colt tesit. Acel colt tesit se pune spre leduri. Poate avea 2 folii de protectie: una colorata si una transparenta. Nu uita sa dezlipesti folia transparenta (greu vizibila). Este mai mica, ca dimensiune, decat plasticul in sine.

Link spre comentariu
La 23.10.2024 la 8:06, yokoono a spus:

Plasticul are o parte lucioasa si una mai grunjoasa. Se simpte daca dai usor cu unghia. Eu l-am pus cu partea grunjoasa spre panel.

Multumesc, o să îl mai desfac când știu și despre rezistenta cum e treaba exact, ai făcut și modificarea la rezistente? Ai cumva un cod de piesa la rezistenta? 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări