Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bass/subwoofer pentru a ajuta 2 boxe Q Acoustics

Dorulet

Postări Recomandate

Buna ziua, va multumesc pentru sfaturi. Am reusit sa gasesc o solutie optima care sa ma multumeasca jucandu-ma cu porturile de bass reflex. 

Pentru o perioada nu ma mai ating de sistem. 

Acum am altceva in lucru. Vreau sa fac o polita pentru a inalta monitorul pe birou si vreau sa aibe incorporat si in sistem audio, ca un fel de soundbar. Pentru a nu reinventa roata am decis sa dezmembrez un iPod station LG ND8520. 

Am desfacut jucaria si am gasit 2 difuzoare de medii inalte de 3 inch in diametru aflate in niste "incinte" inchise minuscule. Intrebarea mea este daca are rost sa le fac incite bass reflex sau sa raman tot cu incinte inchise. Daca raman pe incinta inchisa sa o fac tot asa minuscula cum sunt cele existente sau ceva mai mare un pic?

Stiu ca este greu de zis ceva cat timp nu am specificatii la difuzoare dar ma gandeam asa la un sfat din experienta dvs.

Va multumesc si sarbatori fericite!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dorulet

8

• sonic11

4

• sesebe

2

• daniel_2004

2

Top autori în acest subiect

Ce rost mai au acele difuzoare de 3 inch? Din câte am înțeles ar fi de medii inalte, așadar cutia este irelevanta și inutila, nu mai zic ca datorita lor basul va rămâne și mai în urma decât înainte. 

Renunță la ele. Singurul lucru cu care sunt de acord este crearea unei polițe suplimentare pentru monitoare, în asa fel încât ecranul de la laptop sa nu se suprapună peste monitoare și mai poți indesa diverse în spațiul nou creat. Eu am așa am făcut. 20221224-222249.jpg

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Intre timp am renuntat la acel sistem pentru ca mi-am picat in mana pe un pret de nimic un sound bar cu subwoofer. Acum situatia este si mai problematica. Vreau sa intergrez acest sistem in interiorul standului pentru monitor. Difuzoarele de la sistemul asta sunt si mai mici. Are 4 de medii si 2 de inalte. Fiecare difuzor este de 30 de w si 8 ohmi.  

Cele de medii au 32*90 mm iar cele de inalte au 32 mm in diametru, deci sunt rotunde cele de inalte. Acum caut idei pe internet pentru incinte micute pentru ele. Incintele trebuie sa le asortez cu standul sa para cat mai unitar. Difuzorul de la subwoofer si amplificarea lui s-au incadrat perfect in stand de parca ar fi fost toata viata de acolo 

Din pacate nu stiu sa inserez poze aici sa va arat despre ce este vorba si cam ce as vrea sa fac.

Link spre comentariu

Poți incarca imaginile în Imgur sau alt sait de gazduire și atașezi aici lincul aferent pozei.

Pai vezi cu volum intern aveau în sound bar și faci niște cuttiute cu același volum.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări