Toni Marginean Postat Noiembrie 28, 2022 Partajează Postat Noiembrie 28, 2022 Salut colegi! Am cateva prelungitoare la care am probleme si sunt prinse cu suruburi cu un cap special. Din punctul meu de vedere sunt de unica folosinta deoarece le poti strange cu o surubelnita obisnuita lata dar nu se pot desface deoarece in sens invers nu are surubelnita fateta in care sa se opreasca. Cred ca nu exista un bit pentru asa ceva: Link spre comentariu
djlove Postat Noiembrie 28, 2022 Partajează Postat Noiembrie 28, 2022 Asa sunt ele proiectate special ca sa nu le poti desface. Am intalnit si eu suruburi de genul asta tot la prelungitoare. Nu sunt gandite pentru a fi reparate, sunt de unica folosinta Link spre comentariu
Voltus1 Postat Noiembrie 28, 2022 Partajează Postat Noiembrie 28, 2022 (editat) Eu le incalzesc bine cu pistolul de lipit apoi las vreo 5secunde sa se raceasca capul surubului dupa care trag de cele 2 jumatati ale prelungitorului pana se desface portiunea respectiva .Repet apoi cu celelalte suruburi .Ulterior cu o panza de bomfaier sau dremel modific suruburile pentru o surubelnita normala lata si le pot asambla la loc . Editat Noiembrie 28, 2022 de Voltus1 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Noiembrie 28, 2022 Partajează Postat Noiembrie 28, 2022 Am mai desfacut minuni din astea, modul de lucru a fost...in functie de valoarea aparatului... Am luat un cilindru de otel la dimensiunea gaurii in care intra capul surubului si am taiat un slit in care intra cit mai fix creasta surubului, a mers, am facut ciudatenii cu 3 colti, cu 4 colti sau daca era si mai dubios efectiv un tub de antena telescopica pe dimensiunea capului surubului infipt bine si umplut cu bicomponent, si chiar a iesit bine, cel mai bine a mers asa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum