Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intram in schengen ?

Postări Recomandate

Eu m-am jurat ca o sa imi tai cardurile BCR, sunt clientul lor de 22 de ani, dar voi renunta la ei. Asta este modalitatea mea de protest fata de atitudinea Austriei, prea ne iau de prosti cu niste argumente de rahat, care nici nu sunt adevarate. Sper doar ca UE va lua masuri, pentru ca ce fac astia este o mare bataie de joc, asa se intampla cand dai prostului drept de decizie. Au tacut ca - curvele, ne-au lasat sa ne concentram resursele catre Olanda, si in al 12 ceas au deschis si ei gura, stiind ca nu mai este timp sa sa "rezolvam" ceva pe cale diplomatica.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 255
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cred ca este mai mult o chestiune de orgoliu, dar cred ca trebuie sa avem grija ce ne dorim, pt ca s-ar putea sa se indeplineasca. Avantajele ce ne vin odata cu disparitia granitelor cu vestul, nu cred ca vor compensa necazurile ce vor apare cu aceasta ocazie. Daca acum se face trafic de persoane, cand e mai problematic (teoretic) sa treci granita, nu vreau sa ma gandesc cum va fi cand vor circula bombardierii fara sa-i intrebe nimeni nimic. De gunoaie intrate cu TIR ul s-a mai zis, dar nu trebuie uitat si acest aspect. Cu restul ne vom lamuri in caz ca ne admit in spatiul shenghen. Admiterea nu o vor face pt ca ne iubesc, ci pt ca vor sa profite din asta cat mai mult. Stiu sa vanda, nu ca noi. Daca nu vor profita maxim de pe urma noastra, nu ne vor accepta. Si de profitat au profitat destul si fara alte concesii din partea lor.

Link spre comentariu
Acum 3 ore, mac01 a spus:

Sau Ardealul...sau Moldova...sau Muntenia?!

Nu ne mai sunt de folos...da-le Doamne iarta-ma! Noi nu suntem in stare de ele.... sa ia tot!

Iar cand copii si nepotii actualilor parlamentari vor fi femeile de de servici ale occidentului...atunci sa-i vad cum isi dau cu pumnii in cap ca au fost idioti si au stat capra la regulat in dos sau la supt maciuca occidentalilor.

Bine zis (scris)!

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu

De libertatea asta a graniţelor vor profita sigur unii să ne aducă gunoaiele lor.Dar să nu uităm că ,,vămuirea,, se poate face şi oriunde pe teritoriul ţării, nu musai la punctul de intrare în ţară.Deci dacă ai noştri sunt ,,pe fază,, şi ştiu de unde vine TIR-ul şi se face şi o cântărire rapidă la trecerea vămii, se poate compara dacă ce declară el în acte ,,bate,, cu ce e de fapt în remorcă. Dacă se vrea musai, există scanere care ,,văd,,  prin camioane din mers, exact cum sunt pe aeroporturi, unde te radiografiază din mers să depisteze eventuale arme sau bombe.Soluţii sunt, voinţă să fie...

Link spre comentariu
Acum 3 ore, validae a spus:

Eşti exemplul suprem de îndoctrinare comunistă, frate. Ai impresia că singuri (fără UE, fără Schengen, fără NATO) am face căcatul praf....dar realitatea e alta. Nu suntem în stare nici cu bani străini să facem nişte drumuri măcar.

Nu am fost niciodată în stare să ne gestionăm singuri resursele, nici umane nici materiale.A trebuit să se ducă Henri Coandă în Anglia să-şi breveteze invenţiile, că ai noştri erau prea proşti să le înţeleagă utilitatea.A trebuit să vină rahatul de austriac (care acum nu ne vrea în Schengen)să ne scoată petrolul din pământ, că ai noştri nu au fost în stare singuri, nu ? Vei spune că ne-am vândut ţara, nu ?

Dar cine dracu ne-a vândut-o, dacă nu tot nişte români dintre noi ? Crezi că dacă ai ajunge tu sau legionarii tăi utopici la putere, aţi salva ţara peste noapte ? Niet, aţi îngropa-o mai adânc....dar nu realizezi asta acum.

Sa nu uitam, daca nu ma insel am fost cam primii prin zona, cu sonde.

Aveam rafinarii, minerit de dadeam altora si pe gura si pe nas si inca mai avem dar NU se vrea.

Nu-mi spune tu mine ca dupa caderea lui Ceausescu, toate minele au ramas fara carbune asa dintr-o data, tot petrolul s-a epuizat, padurile s-au uscat, aurul nu mai este, toate resursele s-au terminat asa cum ai bate din palme, si toate nenorocirile.

Ma k-k cu bolta pe democratia pwdii, care a ruinat tara in cea mai mare parte a ei, tu nici acum nu realizezi ca NU mai avem aproape nimic? Mincam din import, ne imbracam din import, ne incaltam din import, totul din import.

Oare chiar asa, tarisoara asta amarita chiar niciodata n-a fost in stare de nimic?

Resursele s-au gestionat foarte bine cind STATUL, avea grija de ele si a cautat sa le tina nu sa le dea pe 2 lei la fier vechi.

Ai vazut filmul animat Ferma Animalelor?

Asta ar trebui sa facem si noi.

ca de aproape 33 ani sintem SUBJUGATI de toti pulifricii care numai binele nu ne vor.

Trasi in teapa in piata publica, omoriti cu pietre ca pe vremuri, judecati instant si arsi pe rug, astea le-as face tuturor celor ce s-au perindat la putere postrevolutionar (pardon LOVILUTIONAR).

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu
Acum 1 oră, RealAlex a spus:

Eu m-am jurat ca o sa imi tai cardurile BCR, sunt clientul lor de 22 de ani, dar voi renunta la ei. Asta este modalitatea mea de protest fata de atitudinea Austriei...

Nici nu ştiam că-s austrieci la bază.Am avut o experienţă neplăcută cu BCR-ul, când luasem credit să-mi iau o garsonieră.

Deşi eram pe contract şi eu ca titular dar şi soţia, când se ducea ea să plătească, îi cereau un comision de 5 Lei ,,că nu vine titularul în persoană,, să plătească rata. Asta m-a înfuriat la culme, le-am zis ,,Dar ce vă fute pe voi grija cine-mi plăteşte mie datoria ?,,. După câteva rate am făcut refinanţare la Raiffaisen....alte jigodii. Cu ăştia am avut alt meci, dar m-am lecuit.

Ultima bancă la care am făcut refinanţarea ca să scap de Raiffaisen a fost BT, dar ăştia au fost

corecţi de la început până la sfârşit. Pentru cine a avut de-a face cu Raiffaisen pentru credite în perioada 2004-2009, să vadă că trebuie să le dea (banca) nişte bani înapoi, au luat comisioane ascunse javrele....

Link spre comentariu
Acum 2 ore, mac01 a spus:

Vrajeli de Buftea!

Daca aveam guvernanti iubitori de neam si tara eram de mult primiti in schengen...ne gadila occidentul si la outze pentru resursele noastre. Chiar ne rugau frumos sa intram in schengen....ne aparau si granitele.

Da cu vanzatorii-tradatorii de neam si tara ce sa faci cu ei...poate doar sa-i maturi la gunoi.

Frate, alege o circiuma sa dau o baterie de vin!

Link spre comentariu
Acum 5 minute, validae a spus:

Ultima bancă la care am făcut refinanţarea ca să scap de Raiffaisen a fost BT, dar ăştia au fost

corecţi

Fiecare refinanțare aduce costuri suplimentare creditului. Banca corecta nu exista. Toți sunt cămătari cu acte în regula, legali. Cel mai bine ar fi dacă ar putea fi evitați,  numai ca nu totdeauna este posibil. Din sărăcia oamenilor se îngrașă toți. 

Link spre comentariu
Acum 15 minute, doru3160 a spus:

Fiecare refinanțare aduce costuri suplimentare creditului. Banca corecta nu exista. Toți sunt cămătari cu acte în regula, legali. Cel mai bine ar fi dacă ar putea fi evitați,  numai ca nu totdeauna este posibil. Din sărăcia oamenilor se îngrașă toți

De aia n-am si nu voi face vreodata credit, pentru minic!

Ma intind cit imi e plapuma.

DIferenta dintre banci si camatarii clasici este ca la banci, nu te omoara, in rest, la fel.

Link spre comentariu
Acum 13 minute, DjLeco2021 a spus:

De aia n-am si nu voi face vreodata credit, pentru minic!

Ma intind cit imi e plapuma.

Viata e scurta, salariile mici, tentațiile mari. Când treci de o vârstă, îți poți tine în frâu dorințele. Când ești tânăr, vrei de toate. Ispita creditelor e mare. Peste tot în lume se fac credite, doar ca la noi se aplica dobânzi pt care în tarile de baștină ale bancherilor le-ar da foc la sedii și i-ar linsa concetățenii lor. 

Link spre comentariu
Acum 4 ore, validae a spus:

Pentru cine a avut de-a face cu Raiffaisen pentru credite în perioada 2004-2009, să vadă că trebuie să le dea (banca) nişte bani înapoi, au luat comisioane ascunse

Ce trebuie facut , mai exact ? Am avut un credit pentru o masina ...

Link spre comentariu

Mergeti cu contractul la un sediu de-al lor și întrebati.Am fost la ei și mi-au spus că toți clientii care ,,sunt afectati,,vor fi înștiintati să se prezinte la bancă.Problema e că eu nu am încredere în ei nici cât negru sub unghie, după ce m-au supt ca plosnițele 8 ani.Când mai aveam doi ani de ranbursat creditul, o cunoștință de a soției ce lucra în sistem i-a spus că Raiffaisen avea cea mai mare dobândă și comisioane uriașe și că ar fi bine să facem refinanțare ca să ne reducă rata și implicit durata rambursării.Am fost la BT și au făcut o simulare de rambursare, din care reiesea că la BT aș fi plătit cu 100Lei mai puțin la rată și aș fi terminat de plătit cu un an mai devreme.Când n-am dus la sediul local Raiffaisen, am cerut să îmi recalculeze ratele, dar directoarea băncii mă prostea în față că ei au cele mai bune credite.Atunci i-am spus că am făcut simulare de refinantare la BT și ies mai bine ca la ei Nu a renunțat să bată câmpii nici când am demonstrat că am venit cu temele făcute, drept care am plecat la BT și peste doar un an scăpam de rate.Ulterior am primit telefoane de la o firmă care făcea sondaje printre clienții ce plecaseră de la Raiffaisen, că de ce am plecat, etc.După ce am explicat motivul, mă întrebau cine wra directoarea ce mă mintise în față despre credit.Le-am spus să se intereseze singuri, că eu nu mai vreau să am de-a face cu ei     

Link spre comentariu

Sa caut actele . Am achitat imprumutul in cca 2 ani , daca nu gresesc , in 2008 . Multumesc. 

Eu am avut o experienta interesanta cu CEC-ul , cand sub conducerea lui Camenco Petrovici garantase FNI si intrase in galeata . Au taiat dobanzile la economii, librete si depozite fara sa anunte nimic.  In instanta am castigat la fond si am pierdut in apel . Judecatoarea care a dat hotararea definitiva a primit un credit mare cu dobanda preferentiala,  cum am aflat de la cineva din interior .

Link spre comentariu
Acum 7 ore, doru3160 a spus:

Viata e scurta, salariile mici, tentațiile mari. Când treci de o vârstă, îți poți tine în frâu dorințele. Când ești tânăr, vrei de toate. Ispita creditelor e mare. Peste tot în lume se fac credite, doar ca la noi se aplica dobânzi pt care în tarile de baștină ale bancherilor le-ar da foc la sedii și i-ar linsa concetățenii lor

Dorule, am fost si eu tinar (18-35 ani) si la 52 inca ma consider tinar!

Cind aveam 18 ani se intimpla 1989-le, deci am prins de tinar, inceputurile, iar primii 18 ani sub Ceausescu.

Am avut un "termen de comparatie", in primii 18 ani pina in lovilutie si urmatorii 18, de dupa 1989 adica pina la 36.

Uite ca n-am vrut chiar "de toate", desi dupa 1991, am avut posibilitati financiare, bine peste majoritatea si cum probabil toti ar fi vrut sa se bucure din plin de "liii-ber-taaaaa-te, liii-ber-taaaaa-te", de faptul ca "scapasem" de comunism.

Puteam sa-mi iau de pe atunci, permis auto, masina (masini) si multe altele, dar m-am limitat (sa zic asa) in a cumpara apartamentul in care locuiam cu familia si asta cu unicul imprumut facut de familie, scule audio (au fost viata mea), pe ele si pe femei (distractii) cheltuiam majoritar si m-am distrat, preponderent, si de timp si de bani.

Nu stiu daca as fi ajuns mai bine daca investeam in apartamente, poate as fi dat de "gustul banului" si poate ajungeam o "lepra jegoasa" desi garantat nu, pentru ca nu-mi sta in caracter.

Dar, comparind cu acum, sa fac credit sa-mi iau nus' ce tip de BMW sau alta masina "bengoasa", pentru care sa platesc dublu sau chiar peste dublul valorii banilor imprumutati, cind eu stau cu chirie "la Bucuresti", imi pare o prostie.

Nu stiu, poate pe vremea mea, altele reprezentau bucuriile vietii, alta era scara de valori...

A, si sa completez cu ceva, erau mult mai putini tineri morti in accidente rutiere, GRAVE, culmea pe mult mai putine autostrazi si DN-uri, fata de acum.

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări