Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intram in schengen ?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 255
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

1 oră în urmă, Ion_Bumbu a spus:

Cateii mei nu-s de aceeasi parere cu vasnicii artificieri sezonieri.

Inteleg ce-s alea artificii insa nu vad care e rolul petardelor, manifestarea stupizitatii sau desfundatul urechilor, chiar n-au nici un farmec si nici haz.

Cred ca nici porcii nu sint de acord cu transformarea lor in fripturi, dar asta e, ghinion!

Iar pocnitorile respective au farmecul lor, unii dintre noi au mai imbatrinit intre timp!

Link spre comentariu
Acum 20 minute, BRANCA a spus:

Acu referitor la întrebarea "Intrăm în Schengen"? se poate răspunde cu urarea "La anu şi la mulţi ani"!Asta findcă acoperă toate variantele!...

E perfect!

Doar ca, din pacate, euroscepticismul prinde teren in Romania. Daca aici, pe forum, majoritatea indivizilor sunt rationali (sau, cel putin, asa vreau sa cred), vulgul pălmaș este receptiv la ideile partidului AUR si a altora din categorie.

Nu stiu exact, dar inainte de 8 decembrie, vreo 75% din populatia Romaniei era proeuropeana.

Acum, nu stiu cat mai e...

Raul se face foarte usor!

Dulapul cu haine de dama de la Cotroceni a jucat inteligent cartea dupa infrangere: a afirmat ferm ca nu va exista boicot si ca nu va fi deschisa o actiune la Curtea Europeana de Justitie. Bulgaria a depus plangere si nu si-a retras-o (parca)...

In felul acesta Nehammer nu are de ce anume sa se (mai) lege de Romania. Si e si un papagal pe deasupra.

In Romania a venit madam der Leyen (presedinta Comisiei Europene) si madam Metsola (presedinta Parlamentului European) si ne-a mangaiat pe crestet, asa, drept consolare. Parca asa a procedat si Clinton dupa ce am ratat intrarea in NATO.

Acum se trezeste Nehammer sa ii consoleze cu o vizita pe bulgari. Individul asta nu are consilieri? Pana acum s-a facut de ras in toate felurile posibile.

Link spre comentariu
La 02.01.2023 la 20:58, Sharky a spus:

In rest legat de petarde, prea ne cacam pe noi. 

Nu iti arunca nimeni petarde jn casa. Care e deranjat sa isi bage unghia in gat sa crape de ciuda.

Ți le bagi singur, nu ți le baga nimeni în gura.

Acum 41 minute, Sharky a spus:

In rest legat de petarde nu imi pune vorbe in gura. 

Nu e vorba de ora 12 pe 31 dec. E vorba ce fac retarzii cu o săptămână înainte pana la acea ora 12. Și vorbim de petarde, care dacă ai noroc sa pocnească la câțiva metri de tine, umpli spitalul, nu e vorba ca ți le baga careva în casa, sau sunt petarde minuscule care nu se aud cu geamul închis. 

Link spre comentariu

Am auzit la Telejurnal o știre cum că vom intra în șeringhenă :96.

Referitor la petarde,în Bacău,a fost cel mai liniștit Revelion față de anii din urmă...și săptămâna dinainte de Crăciun,și perioada dintre Crăciun și Anul Nou;și colindători/cântători slab de tot.

Link spre comentariu
Acum 11 ore, adydep a spus:

colindători/cântători slab de tot.

Cat a fost traditie/obicei, mai vedeai grupuri umbland din usa in usa. Acum daca totul se rezuma la bani, obiceiul s-a diluat mult, oferta nu mai e generoasă, sau oamenii chiar nu mai raspund la ușă. Unde nu e cerere, si oferta se micșorează. La mine au fost 2 grupuri de 3...4 pustani, pana in 12 ani, insotiti de un parinte, si un grup de studenti de la teologie. Cel putin asa s-au recomandat. De unde in anii trecuti se incalzea soneria. 

Link spre comentariu
Chiar acum, doru3160 a spus:

Cat a fost traditie/obicei, mai vedeai grupuri umbland din usa in usa. Acum daca totul se rezuma la bani, obiceiul s-a diluat mult, oferta nu mai e generoasă, sau oamenii chiar nu mai raspund la ușă. Unde nu e cerere, si oferta se micșorează. La mine au fost 2 grupuri de 3...4 pustani, pana in 12 ani, insotiti de un parinte, si un grup de studenti de la teologie. Cel putin asa s-au recomandat. De unde in anii trecuti se incalzea soneria. 

Încet încet o să dispară de tot.Poate o să se mai păstreze pe la sate îndepărtate pe unde nu ajunge asfaltul.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări