Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intram in schengen ?

Postări Recomandate

Acum 7 minute, doru3160 a spus:

Nici nu pretinde nimeni sa ne iubească.  E vorba de un principiu, nu de o favoare. Toate motivele invocate de austrieci pt talpa pe care ne-au pus-o, sunt fake. Dacă ei fac ordine după bunul plac în Europa, atunci comunitatea mai bine s-ar desființa. Iar dacă tot nu ne au la suflet, sa se ducă unde a dus mutu iapa, și sa ne lase cu ale noastre în pace. Putem trai și fără omv, putem trai fara RFZ sau Erste, putem trai fara schweighofer... ba dacă ne gândim puțin, chiar am trai mai bine fără căpușele astea cu apucături de stăpâni de sclavi.

Mie place!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 255
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• Administratori

Cum dracu sa fim primiti undeva cand DNA al nostru aresteaza oameni pentru fapte inexistente, se intocmesc dosare la cerere, trimite in puscarie oameni nevinovati. Submineaza efectiv intreprinderile autohtone pentru ca fac concurenta celor Austriece... 

Ne dam singuri la temelie si aruncam vina pe altii, altii profita si fac cu bolta peste noi ca au peste cine.

https://ziare.com/adriean-videanu/achitare-cadou-pentru-toti-inculpa-ii-din-dosarul-romgaz-interagro-1778715

Link spre comentariu
Acum 7 ore, Badman a spus:

Cum dracu sa fim primiti undeva cand DNA al nostru aresteaza oameni pentru fapte inexistente, se intocmesc dosare la cerere, trimite in puscarie oameni nevinovati. 

Eu nu l-am auzit pe bulangiul ala austriac ca de asta nu putem fi incluși in spatiul shenghen. Coruptie si abuzuri sunt peste tot, inclusiv in Austria. A zis ca din cauza migrantilor, ca au 75000 intrați, din care 20000 sunt din/prin Romania. Dar idiotul nu tine cont ca Romania nu are granita cu Austria. Deci daca au fost intrari, au fost prin tarile care sunt la granita shenghen. Inseamna ca granitele actuale shenghen au o problema, nu noi, daca prin absurd admitem ca harabii au trecut pe la noi. 

Link spre comentariu

doru3160.Adică slugărim,pupincurim,degeaba,aşa să înţeleg?

Mă uitam,pe sticlă, la secvenţa cu Ursula şi Orban,de la semnarea acordului cu Azerbaijanul.La un moment dat Ursula îl cheamă,de la distanţă,pe "dizidentul" Orban:"Viktor,vino încoace"!No comment...

Link spre comentariu
1 oră în urmă, doru3160 a spus:

Eu nu l-am auzit pe bulangiul ala austriac ca de asta nu putem fi incluși in spatiul shenghen. Coruptie si abuzuri sunt peste tot, inclusiv in Austria. A zis ca din cauza migrantilor, ca au 75000 intrați, din care 20000 sunt din/prin Romania. Dar idiotul nu tine cont ca Romania nu are granita cu Austria. Deci daca au fost intrari, au fost prin tarile care sunt la granita shenghen. Inseamna ca granitele actuale shenghen au o problema, nu noi, daca prin absurd admitem ca harabii au trecut pe la noi. 

Dominic Fritz (primarul Timisoarei) a avut un interviu in direct la un post de televiziune austriac si le-a spus clar in limba germana (a specificat clar ca dupa accent se vede ca este german, deci sa nu fie dubii ca nu stie limba germana si spune prostii nestapanind limba) ca imigrantii intra prin Grecia (stat Schengen!). In plus a adaugat ca fiind primarul Timisoarei si cum judetul Timis are granita, stie mult mai bine decat altii care este realitatea. Le-a mai spus clar ca sa bage la cap cam pe unde se afla Romania in materie de deschidere mentala (ca aia ne mai cred babuini) ca el nu are cetatenie romana si este primarul Timisoarei, unul dintre cele mai mari orase din Romania. 

Austriecii sunt inecati/sufocati de imigranti si in prostia lor au pretentia ca noi si bulgarii sa oprim valurile de imigranti :57. Pretentia lor va deveni realitate cand nivelul de trai din Romanis si Bulgaria il va depasi pe cel din Austria! Pana atunci, mustele vor trage la borcanu' cu miere , nu la rahat! (oricat s-ar da ei peste cap!)

Acum 18 minute, Badman a spus:

Ursula e o dobitoaca care face jocul americanilor si a globalistilor sorosisti totusi eu nu o inteleg, are 7 copii, la viitorul lor nu se gandeste sau e spalata de tot pe creier ?

Pai cand a luat spaga de la Pfizer nu la copii se gandea? :57

Tu crezi ca ea nu primeste nici o atentie de la hamericani cand reuseste sa ne mai traga noua ioropenilor un sut in cur? 

Deci fi convins ca in momentul cand va lasa scaunul gol, are deja facut plinul nu numai pentru copii ci si pentru nepoti!

Link spre comentariu

C

Acum 12 ore, doru3160 a spus:

Greu, dar pana la urma isi vor da si restul seama. 

Bine spus. A venit presedinta Parlamentului European si ne-a mangaiat pe crestet. Auzi la ea: nu abandonati UE! Suntem alaturi de voi! Vorbe goale, in vant...

Tocmai a fost ales un olandez la conducerea Frontex (aia de se ocupa cu paza spatiului Schengen). Cu majoritate.

https://news.trenddetail.com/euro/amp/296325

Solidaritate in UE? Ne-au tras-o de nu ne-am vazut!

In conditiile in care suntem obligati sa intram in Schengen.

Ziceau ca vor penaliza Olanda pentru ca a votat contra Bulgariei si Romaniei...

Vorbe goale!

Din contra: i-au premiat pe olandezi cu o functie importanta! Bravo!

Avem razboi la granita, ne punem pielea la bataie tranzitând armament la greu (doar cine e orb nu vede convoaiele de armament ce trec granita prin judetul Suceava) si astia ne prostesc in fata.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări