Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Acumulatori go pro

Shutter

Postări Recomandate

Salut. Vin si eu cu o intrebare. A  modificat cineva un acumulator de go pro pentru a creste timpul de utilizare ? As fi interesat sa modific astfel de acumulatori, cu acumulatori buni de pe piata care sa dureze mult mai mult decat originalele. Din ce stiu, prea putine, sau aproape nici o baterie nu exceleaza la capitolul durata, maxim 1,5 ore, dar majoritatea se incadreaza la o ora, sau sub aceasta daca se filmeaza 4k. As fi interesat daca se gasesc celule bune pentru a modifica acesti acumulatori, si a sporii capacitatea acestuia.Am mai vazut acumulatori cu valoare mai mare declarata, dar  masurati au sub, chiar la jumatate. Acum nu stiu daca cele originale chiar au capacitatea mentionata. As fi interesat de modificarea unor acumulatori de tipul AHDBT-401  Multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stryx

2

• Shutter

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Daca ai o baterie defecta (veche) poti incerca modificarea cu conditia sa gasesti acumulatori de la un producator serios care sa intre in cutia acumulatorului. Inainte de a da banii pe celule verifica cu un acumulator li-ion de prin casa daca nu se blocheaza BMS-ul la deconectarea celulei originale.

Atentie totusi ca o sa ai nevoie de in aparat de sudura in puncte altfel o sa distrugi acumulatorul imediat.

Mai exista si varianta de a folosi un acumulator extern in combinatie cu "dummy battery".

Link spre comentariu
Acum 17 minute, stryx a spus:

Atentie totusi ca o sa ai nevoie de in aparat de sudura in puncte altfel o sa distrugi acumulatorul imediat.

Mai exista si varianta de a folosi un acumulator extern in combinatie cu "dummy battery".

Am mai facut asta la acumulatori defecti pentru aparate foto, si le-am cositorit. Cat despre acumulatorul extern, m-am gandit si eu, doar ca trebuie gaurita carcasa ca sa poti alimenta. Ma gandeam ca gasesc celule sa pun direct in carcasa acumulatorului, dar nu stiu ce tip sunt.

Editat de Shutter
Link spre comentariu
Acum 1 oră, Shutter a spus:

Ma gandeam ca gasesc celule sa pun direct in carcasa acumulatorului, dar nu stiu ce tip sunt.

Din ce am vazut pe net sunt baterii lithium-ion de 3.8V 1160mAh, banuiesc ca de fapt are doar o celula in interior. Pentru mai multe informatii desfa un acumulator vechi pe care nu-l mai folosesti.

Acum 1 oră, Shutter a spus:

si le-am cositorit

Dupa lipire inca sunt functionali acumulatorii, dar asta nu inseamna ca mai sunt in parametrii. Caldura e cel mai mare dusman al acumulatoriilor bazati pe lithium.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări