Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telefon mobil Huawei P20 Lite, Dual SIM, 64GB, 4G, Klein Blue

techs

Postări Recomandate

Display  IPS de 5,84 inches, 64GB stocare, 4GB RAM. Mai multe caracteristici se gasesc pe Internet.

Este telefonul pe care l-am folosit, cumparat de nou in 2019. Nu are probleme tehnice, aspectul este foarte bun, fara nici o zgarietura pe display sau pe  partea din spate, in poze apar reflexii, dar asa cum am mai spus, aspectul este foarte bun.

Nu a fost trăntit sau lovit, nu a fost reparat. Marginile nu au urme de lovituri, doar in zona mufei de incarcare sunt urme de zgarieturi de la introducerea cablului de incărcare. Tot timpul cat l-am folosit a avut husa flip si sticla de protectie display.

Incarcatorul este cel original, momentan nu gasesc cablul de incarcare original, daca nu il gasesc o sa dau alt cablu de buna calitate.

Bateria tine cel putin o zi, nu am  observat o degradare semnificativă a autonomiei fața de momentul cand l-am cumparat.

Displayul este luminos si are culori placute, nu am avut probleme gen blocari, pierdere semnal, deconectare de la Wi-Fi, calitatea sunetului si a pozelor pe care le face este buna,  semnal GSM bun.

Nu este/nu a fost codat, l-am cumparat de la e mag.

Se vinde resetat, dau pentru el si o folie de sticla  pentru display, nouă.

Eu am fost foarte multumit de acest telefon, il vand deoarece am cumparat altul cu display mai mare.

Prețul este 250 lei https://ibb.co/album/tz0h3H

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări