Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Module cu si fara tuburi

Marele Savant

Postări Recomandate

disponibile urmatoarele module, cu si fara tuburi. nu am alte info despre ele, teoretic sint noi dar nu stiu de la ce provin.

voi prefera plata in cont si transportul prin curier. pina la sfirsitul lunii, pot incerca sa trimit si cu posta. dupa aceasta data, incepe sezonul de pensii si se aglomereaza prea mult. Contact MP.

*** modul cu 2 tuburi 6С19П-В (triode considerate audiofile, long life, etc ) si unul 6Ж38П-ЕВ (pentoda HF), pret 45 lei

IH0YviB.jpg

***modul cu doua tuburi 6Н1П-ЭВ (dubla trioda echiv. cu ECC88, long life, etc), tuburile sint noi, aceeasi fabricatie, pret 40 lei

9QtjPcF.jpg

***modul cu 4 socluri si alte componente, 30 lei

REWeKFb.jpg

***sasiu cu socluri si componente, 65 lei -pare ceva din domeniul audio, avea 4 tuburi EL84, sint si doua tr. audio, nu ca ar conta, dar electroliticii fabricati acum 50 de ani sint inca foarte buni

gGDxgLC.jpg

Kce2q4W.jpg

***alt sasiu, ceva de RF, 50 lei.

4pVpfyU.jpg

fFxQg6z.jpg

Editat de Marele Savant
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marele Savant

3

• yo9hrb

1

• imre1968

1

• peternan

1

Top autori în acest subiect

se pare ca dl. peternan a fost primul care a solicitat sasiul

module pot oferi doua din primul model, cel cu 3 tuburi si cite unul din celalte doua. Tuburi  6Н1П-ЭВ mai am doua disponibile la 15 lei bucata!

putem continua pe MP mai departe, astept mesajele dv. cu detalii pentru livrare!

teoretic ar mai fi siponibil doar sasiul ultim, cel de RF.

Link spre comentariu

Salut, Emil,

Iau eu ultimul sasiu, ca sa nu te incurce. Te rog sa-mi dai un pret (si contul aferent) cu transport cu orice curier, dar ridicare de la sediul curierului din Ploiesti.

O seara placuta.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări