Marele Savant Postat Noiembrie 26, 2022 Partajează Postat Noiembrie 26, 2022 (editat) disponibile urmatoarele module, cu si fara tuburi. nu am alte info despre ele, teoretic sint noi dar nu stiu de la ce provin. voi prefera plata in cont si transportul prin curier. pina la sfirsitul lunii, pot incerca sa trimit si cu posta. dupa aceasta data, incepe sezonul de pensii si se aglomereaza prea mult. Contact MP. *** modul cu 2 tuburi 6С19П-В (triode considerate audiofile, long life, etc ) si unul 6Ж38П-ЕВ (pentoda HF), pret 45 lei ***modul cu doua tuburi 6Н1П-ЭВ (dubla trioda echiv. cu ECC88, long life, etc), tuburile sint noi, aceeasi fabricatie, pret 40 lei ***modul cu 4 socluri si alte componente, 30 lei ***sasiu cu socluri si componente, 65 lei -pare ceva din domeniul audio, avea 4 tuburi EL84, sint si doua tr. audio, nu ca ar conta, dar electroliticii fabricati acum 50 de ani sint inca foarte buni ***alt sasiu, ceva de RF, 50 lei. Editat Noiembrie 26, 2022 de Marele Savant Link spre comentariu
peternan Postat Noiembrie 26, 2022 Partajează Postat Noiembrie 26, 2022 Sasiu cu socluri si componente 65 lei doresc eu Link spre comentariu
imre1968 Postat Noiembrie 26, 2022 Partajează Postat Noiembrie 26, 2022 Va rog cate 2 module din fiecare, si sasil mare cu transformatoare (65 leI). Prefer transport cu posta, curierul este mai scump. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Noiembrie 26, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2022 se pare ca dl. peternan a fost primul care a solicitat sasiul module pot oferi doua din primul model, cel cu 3 tuburi si cite unul din celalte doua. Tuburi 6Н1П-ЭВ mai am doua disponibile la 15 lei bucata! putem continua pe MP mai departe, astept mesajele dv. cu detalii pentru livrare! teoretic ar mai fi siponibil doar sasiul ultim, cel de RF. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Noiembrie 27, 2022 Partajează Postat Noiembrie 27, 2022 Salut, Emil, Iau eu ultimul sasiu, ca sa nu te incurce. Te rog sa-mi dai un pret (si contul aferent) cu transport cu orice curier, dar ridicare de la sediul curierului din Ploiesti. O seara placuta. Link spre comentariu
djvas Postat Noiembrie 27, 2022 Partajează Postat Noiembrie 27, 2022 modulul cu ecc88 mai este ? daca da il vreau eu Link spre comentariu
Marele Savant Postat Noiembrie 27, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2022 Nu mai este nimic, se poate inchide! Link spre comentariu
Postări Recomandate