Barbaro Postat Decembrie 4, 2022 Partajează Postat Decembrie 4, 2022 (editat) Va salut. Am întâlnit la cineva anul trecut un invertor pentru centrala termica care cică funcționa bine, dar schimba la doi ani bateria (baterie auto 80A) invertor cumpărat nou cu 550,00 RON, și anul asta la altcineva unul puțin mai scump la vreo 800,00ron, cumpărat on line de vreo doi ani, acum avea probleme la microprocesor nu mai funcționa, avea urme vizibile de corodare de la acid, părea ca a stat deasupra sau pe lângă baterie. Io aș cumpăra din magazin un așa aparat având grijă să aivă o garanție cât mai extinsă și când va exista posibilitatea să-mi iau și un generator pe benzină. Nu-mi mulțumiți, nu aveți pentru ce. Editat Decembrie 4, 2022 de Barbaro Link spre comentariu
bionnik Postat Februarie 11, 2023 Partajează Postat Februarie 11, 2023 Am un UPS Kemot 500w pentru centrala gaz si as dori sa stiu daca se poate pune o baterie LiFePo4 monobloc 100A. Cred ca trebuie modificate tensiunile de incarcare. Se poate face? Ce alta alternativa ar fi? Multumesc! Link spre comentariu
ionut120v Postat Februarie 13, 2023 Partajează Postat Februarie 13, 2023 Posibil pe bateriile cu BMS sa se poata utiliza, LTO 6 celule in serie merg tinute in float la 14v asta vine cam 75% soc merg excelent pe frig, LFP nu - prea place frigul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum