Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vortex cu display defect

Budreala Radu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Budreala Radu

4

• yokoono

3

• Florinel TV

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

VGH este ca si cum nu ar fi. Masoara rezistenta fata de masa. Daca ai noroc gasesti in scurt (sau cu rezistanta mica) un condensator smd. Eu alimentez din sursa externa reglabila pe pinul VGH. Incep cu tensiunea minima si cresc usor pana cand vad care condensator se incinge. Daca scurtul este in convertorul dc-dc il poti inlocui. Daca este in panel inseamna ca n-ai avut noroc. Decupleaza (nu am vazut bine in poza) panglica spre panel - daca se poate - si vezi daca apare VGH. Daca este, inseamna ca t-conul este ok si ai scurt fie in panel fie pe placa lipita de ecran.

Editat de yokoono
Link spre comentariu
Acum 2 minute, Florinel TV a spus:

Are scurt in sticla , se poate recupera doar prin intreruperea unor traseie de semnal

Și?....

Acum 5 minute, Florinel TV a spus:
Acum 12 minute, yokoono a spus:

Si pe railul vgh ce rezistenta ai catre masa ?.

37 kilo, nu este scurt

Link spre comentariu

Alimentat separat pe vgh, nicio schimbare, tensiunea scade puțin, vreo 3v... Tăierea traseelor de semnal nu a adus nicio modificare, poate iluminarea mai puternică a ecranului, in rest nimic... Nici urmă de imagine!

Am făcut exact că în video cu indianul, noroc că le-am tăiat frumos și le-am putut reface; nu știu ce as mai putea face...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări