Budreala Radu Postat Noiembrie 24, 2022 Partajează Postat Noiembrie 24, 2022 Model : ledv-32td1200s Display: st3151a07-1-xc-3 Televizorul are sonor, lipsa imagine; ecranul are o tentă albăstruie, backlight prezent. Vgl are 7,9v iar vgh are 0,5v . Am găsit ceva pe YouTube, cu tăierea unor trasee, dar înainte de asta cer și părerea dvs. https://i.postimg.cc/cLprDrpY/IMG-20221124-114442-257.jpg Link spre comentariu
yokoono Postat Noiembrie 24, 2022 Partajează Postat Noiembrie 24, 2022 (editat) VGH este ca si cum nu ar fi. Masoara rezistenta fata de masa. Daca ai noroc gasesti in scurt (sau cu rezistanta mica) un condensator smd. Eu alimentez din sursa externa reglabila pe pinul VGH. Incep cu tensiunea minima si cresc usor pana cand vad care condensator se incinge. Daca scurtul este in convertorul dc-dc il poti inlocui. Daca este in panel inseamna ca n-ai avut noroc. Decupleaza (nu am vazut bine in poza) panglica spre panel - daca se poate - si vezi daca apare VGH. Daca este, inseamna ca t-conul este ok si ai scurt fie in panel fie pe placa lipita de ecran. Editat Noiembrie 24, 2022 de yokoono Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Noiembrie 24, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2022 Condensatorii i-am verificat de la început, sunt ok; tcon-ul nu se poate decupla de la ecran că are panglica lipită, nu cu conector.... Link spre comentariu
yokoono Postat Noiembrie 24, 2022 Partajează Postat Noiembrie 24, 2022 Si pe railul vgh ce rezistenta ai catre masa ?. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 24, 2022 Partajează Postat Noiembrie 24, 2022 (editat) Are scurt in sticla , se poate recupera doar prin intreruperea unor traseie de semnal Editat Noiembrie 24, 2022 de Florinel TV Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Noiembrie 24, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2022 Acum 2 minute, Florinel TV a spus: Are scurt in sticla , se poate recupera doar prin intreruperea unor traseie de semnal Și?.... Acum 5 minute, Florinel TV a spus: Acum 12 minute, yokoono a spus: Si pe railul vgh ce rezistenta ai catre masa ?. 37 kilo, nu este scurt Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 24, 2022 Partajează Postat Noiembrie 24, 2022 Pai nu ai vazut pe youtube rezolvarea Link spre comentariu
yokoono Postat Noiembrie 24, 2022 Partajează Postat Noiembrie 24, 2022 Daca celelalte tensiuni sunt ok poti alimenta extern pinul vgh si vezi daca ai imagine. Daca ai, inlocuiesti doar convertorul dc-dc. Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Noiembrie 24, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2022 Alimentat separat pe vgh, nicio schimbare, tensiunea scade puțin, vreo 3v... Tăierea traseelor de semnal nu a adus nicio modificare, poate iluminarea mai puternică a ecranului, in rest nimic... Nici urmă de imagine! Am făcut exact că în video cu indianul, noroc că le-am tăiat frumos și le-am putut reface; nu știu ce as mai putea face... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum