Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Despre TDA2030

Postări Recomandate

Bună ziua. La o boxă cu acumulator, aș dori să fac adaptare etaj final cu un kit amplificator echipat cu TDA2030 deoarece nu se găsește integratul final original. Finalul, pe pinul de alimentare, se alimentează cu cca. +8 volți ( nu diferențial ). În datashetul finalului TDA2030, scrie că diferențial se poate alimenta cu minim + - 6 volți. Eu vreau să îl alimentez cu simplu +8 volți ( nu diferențial ). Eu aș crede că ar funcționa alimentat cu simplu 8 volți. Ce părere aveți? 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Acum 33 minute, bogdan546 a spus:

Aici cineva a testat acest lucru si spune ca distorsiunile sunt acceptabile la volum maxim .

Ala nici schema nu stie s-o deseneze corect, nu as avea incredere in ce este acolo.  La 8V alimentare as cauta alt integrat ( dar se poate testa cu TDA2030 daca exista timpul necesar, tine cont ca producatorul spune minim 12V - bine, chinezul ce il contraface nu spune nimic, poate avea alte caracteristici necunoscute  )

Editat de modoran
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări