ROBEERT Postat Noiembrie 24, 2022 Partajează Postat Noiembrie 24, 2022 Bună ziua. La o boxă cu acumulator, aș dori să fac adaptare etaj final cu un kit amplificator echipat cu TDA2030 deoarece nu se găsește integratul final original. Finalul, pe pinul de alimentare, se alimentează cu cca. +8 volți ( nu diferențial ). În datashetul finalului TDA2030, scrie că diferențial se poate alimenta cu minim + - 6 volți. Eu vreau să îl alimentez cu simplu +8 volți ( nu diferențial ). Eu aș crede că ar funcționa alimentat cu simplu 8 volți. Ce părere aveți? Link spre comentariu
bogdan546 Postat Noiembrie 24, 2022 Partajează Postat Noiembrie 24, 2022 Aici cineva a testat acest lucru si spune ca distorsiunile sunt acceptabile la volum maxim . Link spre comentariu
ROBEERT Postat Noiembrie 24, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2022 Am uitat să spun că acel kit este făcut pentru alimentare nediferențială. Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 24, 2022 Partajează Postat Noiembrie 24, 2022 (editat) Acum 33 minute, bogdan546 a spus: Aici cineva a testat acest lucru si spune ca distorsiunile sunt acceptabile la volum maxim . Ala nici schema nu stie s-o deseneze corect, nu as avea incredere in ce este acolo. La 8V alimentare as cauta alt integrat ( dar se poate testa cu TDA2030 daca exista timpul necesar, tine cont ca producatorul spune minim 12V - bine, chinezul ce il contraface nu spune nimic, poate avea alte caracteristici necunoscute ) Editat Noiembrie 24, 2022 de modoran Link spre comentariu
Усилитель Postat Noiembrie 24, 2022 Partajează Postat Noiembrie 24, 2022 https://ardushop.ro/ro/home/1010-modul-amplificator-audio-tda2030.html?gclid=CjwKCAiAyfybBhBKEiwAgtB7flujACyIaBSHiSshA_KR33koAKM8RZYl_PYg0UFgyt3wwdt1w4ak5BoCeBoQAvD_BwE Link spre comentariu
Cortex Postat Noiembrie 24, 2022 Partajează Postat Noiembrie 24, 2022 Mai bine cauti un modul clasa D, te vei bucura mai mult timp de baterie, Găsesti si cu Bluetooth pe ele Link spre comentariu
ROBEERT Postat Noiembrie 29, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2022 Buna seara. Am rezolvat cu TDA2030 ( exact cu kitul din linkul trimis de userul din Satu Mare ). A functionat ok la tensiunea de 8 volti. Multumesc pentru raspunsuri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum