cornel1962 Postat Noiembrie 23, 2022 Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 Va salut, ...am avut aceasta placa prin atelier blocata in Logo, ...am pus-o pe un ecran dbms315lk60 (tv Akira) si cu un soft de recovery am reusit sa o resuscitez. Problema este ca am imaginea rasturnata si nu stiu daca aceasta placa are functia de intoarcere imagine in meniu. O alta problema , nu reusesc sa introduc parola wireless, pot baga doar cifre de pe telecomanda. Telecomanda nu este originala, am pus un cod Longer ( 00663) si face toate functiile. Ma poate ajuta cineva ? Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 23, 2022 Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 (editat) nu santeti obligat sa setati reteaua,in menu service exista optiune de intoarcere imagine,flip ,schimbarea se efectueaza dupå scoaterea tv.ului din priza parola se baga din tastatura virtuala a tv.ului ,plus ca multe tv.uri permit ca la apasarea rapida a unei taste de cifra sa afiseze si litere,semne..... Editat Noiembrie 23, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
cornel1962 Postat Noiembrie 23, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 multumesc Iuliantv, cu imaginea am gasit functia mirror in meniu, dar la parola nu apare tastatura virtuala Link spre comentariu
yokoono Postat Noiembrie 23, 2022 Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 (editat) Pe tastele cu numere de la telecomanda ai si litere. Spre exemplu la tasta 8 ai si literele t,u,v. Daca apesi repede de 2 ori ai litera t, de 3 ori litera u, etc. Incearca si asa. Ca sa apara tastatura, dupa ce ai facut scanarea wireless si ai gasit routerul, trebuie sa folosesti tasta OK de pe telecomanda. Poate nu este activa tasta. Este posibil ca nici asa sa nu rezolvi problema. Editat Noiembrie 23, 2022 de yokoono Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 23, 2022 Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 Un reset poate rezolva problema Link spre comentariu
cornel1962 Postat Noiembrie 23, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 am incercat sa tastez repede, dar fara efect ! Link spre comentariu
cornel1962 Postat Noiembrie 23, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 ok, s-a rezolvat ! Va multumesc la toti, selectata caseta de parola si dat OK din tel. apare tastatura virtuala . Inca odata va multumesc si o zi frumoasa in continuare ! Link spre comentariu
cornel1962 Postat Noiembrie 23, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 Superrr ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum