Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema sonor tv

sov

Postări Recomandate

Am un televizor Horizont cu diagonala mica, la care sonorul scade pana la zero singur, fără sa fac nimic. Adică ii dau drumul, are sonor, insa  după câteva secunde (mai multe sau mai puține)  sonorul apare pe ecran ca și cum as folosi telecomanda, și scade pana la minim. Dau din telecomanda sa crească, însă se vede pe scala cum după ce creste un pic, acționează și reducerea volumului în același timp, și iar scade pana la zero. Nu e din telecomanda, am scos bateriile și tot asa face. Pe TV nu sint butoane. 

Poate ma ajuta un coleg cu un sfat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sov

2

• iuliantv

1

• dan cod

1

• modoran

1

Top autori în acest subiect

sånt butoane pe tv si acestea pot fi principala problema

dar in felul  in care ati postat ar trebui sa vå mirati daca va raspunde cineva.

se posteaza macar modelul tv trecut pe eticheta spate,eu unul cred ca e undeva un joistick poate pe lateral sau in partea de jos dedesupt pe mijlocul carcasei

pe acel joistick se poate incerca un sprai de curatare ,alcool izopropilic,si miscat in mai multe pozitii,in caz extrem,gaz lampant,motorina,in niciun caz,diluant,penzina,acetona....mai poate fi defect acel traseu ce comunica cu tastatura......apelati la un depanator

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Va mulțumesc pt ajutor. Tv-ul e pe un suport pe perete, și chiar deasupra etichetei e o placa a respectivului suport. Însă am descoperit abia acum după ce mi-ați spus dv, acel joystick, într-adevăr e pe o laterala, însă f mic și incastrat cumva inauntru, de aia nici nu l-am văzut pana acum. Cu wd40 ar merge sa îl curăț? 

Multumesc încă o dată. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări