Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

100 diode de 10A si 25A

dumitrumy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Acum am văzut că sunt la vânzări. Daca doream sa le vand cred ca stiam si singur sa postez. Am pus la acel subiect pt ca a spus colegul ca doreste sa cheltuiască cât mai puțin iar eu i-am arătat ce am disponibil si nu a părut să intereseze pe nimeni deși am avut puse pe cele de 25 la donații. Eu eram pregătit pt donație dar daca cineva dorește pe bani sa faca o oferta. Parca vad ca mi se reproșează că am încălcat regulamentul, asa ca se poate șterge si cei interesati sa trimita mesaj. Acum am citit la donatii, postarea este pe 25 septembrie. In plus vad ca dl Leo a vazut 35A!!

Editat de dumitrumy
Link spre comentariu
Acum 57 minute, dumitrumy a spus:

Din nefericire cele de 25A sunt de 100V. Cele de 10A sunt de 400V(?)---D10N4

Ideale pentru redresoare auto!

Prin clasa a 6-a aveam un amplificator cu alimentare simetrica de +/- 40Vcc si aveam traful cu o singura infasurare in secundar, trebuiind sa fac clasicul dublor de tensiune cu 2 diode.

Imi trebuiau urgent 2 diode serioase, nu aveam decit o singura RA2xx recuperata de la un alternator auto romanesc.

Erau AUR atunci, diodele astea D25Nxx!

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări