Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LEDV-32ED9D

szocs alexandru

Postări Recomandate

Buna ziua.LEDV-32ED9D defect TP.S506.PB818 cu panel CX315DLEDM.Am la dispozitie TP.S506.PB819,am incercat diverse dump-uri ex.Tv VISION VTTV A3201-- imagine rasturnata , solarizata ,nu functioneaza tunerul.Am citit pe forum ca s-ar potrivi softul de la TP.S506.PB802 ,nu am gasit softul pentru panelul CX315DLEDM.Va rog sa ma ajutati cu o idee si un bin potrivit.Cu stima Szocs.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• szocs alexandru

6

• Florinel TV

3

• yokoono

1

Revin.Am incercat cele doua dump-uri. Imaginea este solarizata , dar neintoarsa, la cel de al doilea dump imaginea postului tv apare cu purici.Revin la pb defecta TP.S506.PB818 la care am anulat primarul sursei ,am pastrat doar traful chopper cu partea secundara + optocuplorul , la care am atasat o sursa de alimentare pina in traful chopper de la o pb asemanatoare ,totul este OK.Nu este o metoda prea eleganta dar am salvat TV-ul . In paranteza spus aproape am expoliat cablajul de la placa TP.S506.PB819 de la atitea lipituri.Ultima gaselnita a fost sa scot de pe pb contactele dump-ului cu niste fire foarte subtiri pe un cablaj de incercare. Orcum multumesc tuturor celor care prompt au incercat sa ma ajute, cu respect Szocs.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări