Untold Postat Noiembrie 22, 2022 Partajează Postat Noiembrie 22, 2022 Acum 10 ore, mitic a spus: La mine Gloria si VEF 206 merg perfect, inclusiv in casa. Depinde de zona in care va aflati. De exemplu, acasa daca mai prinde ceva printre paraziti, la fabrica unde lucrez (mediu industrial) nu prinde absolut nimic, pe nicio lungime de unda. Link spre comentariu
QQme Postat Noiembrie 22, 2022 Partajează Postat Noiembrie 22, 2022 Daca aveti o antena cu ferita,indiferent provenienta,folositi una din bobine un capat la masa si unul la borna antena,vedeti diferenta la receptie. Link spre comentariu
mitic Postat Noiembrie 27, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2022 Voi incerca sa cuplez la borna antenă exterioara capetele unei bobine pe ferită. Bănuiesc că de UL e ma i bine, având mai multe spire. La 22.11.2022 la 7:28, Untold a spus: Depinde de zona in care va aflati. De exemplu, acasa daca mai prinde ceva printre paraziti, la fabrica unde lucrez (mediu industrial) nu prinde absolut nimic, pe nicio lungime de unda. Chiar și cu un radio cu ceas care nu e prea grozav se prinde noaptea Radio Timișoara în Constanța. Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 27, 2022 Partajează Postat Noiembrie 27, 2022 Noaptea, UM se propaga mult mai departe, din cauza ca stratul ionizant inferiorl (zis D), care absoarbe UM si UL, dispare la apusul Soarelui, ramând straturile superioare, care reflecta UM. Eu am prins, seara/noaptea, cu un receptor tip 0-V-0, posturi turcesti si arabe. Link spre comentariu
Untold Postat Noiembrie 28, 2022 Partajează Postat Noiembrie 28, 2022 Acum 21 ore, icar a spus: Noaptea, UM se propaga mult mai departe, din cauza ca stratul ionizant inferiorl (zis D), care absoarbe UM si UL, dispare la apusul Soarelui, ramând straturile superioare, care reflecta UM. Eu am prins, seara/noaptea, cu un receptor tip 0-V-0, posturi turcesti si arabe. Aprob pozitiv! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum