Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incalzire globala

Postări Recomandate

• Răspunsuri 202
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Treaba cu parul si testosteronul e genetica ambele sunt conditionate genetic.

Iata aici mecanismul, toate componentele lui sunt determinate genetic, productie de testosteron, enzime, receptori.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4174066/

Posibil ca in zonele reci sa opereze o simpla selectie adversa, care ii favorizeaza pe cei parosi.

O astfel de selectie opreaza si in legatura cu consumul de alcool, unde se face bautura cu nemiluita cei fara limita s-au dus demult, in plus cei ramasi metabolizeaza mai bine alcoolul, care e o susa de energie, pentru unii mai putin toxica decat zaharul.

Nu neaparat caldura ci expunerea la soare, si poluare degradeaza parul.

Am si eu o curiozitate, daca cei cu alopecie au apetit sexual mai mare, sau e doar o poveste, de la o varsta intra si prostata in ecuatie si daca ai vrea nu mai poti, si varsta aia nu-i 70, poate fi sub 50.

Link spre comentariu

Căderea parului e ca încălzirea globala. Poți sa faci sau sa nu faci multe chestii, traseul este deja stabilit. Cade, și se poate trai cu asta, nu e nici o nenorocire. Mai rău e când te pricopsesti cu un cancer. Nici pe asta nu-l poți fenta, dacă e sa vie, apai vine orice ai face, și asta e într-adevăr o veste proastă.  Noi sa fim sănătoși cu sau fără păr pe cap.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări