doru3160 Postat Noiembrie 22, 2022 Partajează Postat Noiembrie 22, 2022 Cred ca e mai mult genetic. Eu nu am avut sinuzita, si parul lung imi tinea de cald. Pana a inceput sa se rareasca. Acum mai am de un spalat si se termina. Cunosc cazuri de oameni care o viata au tras pe santier, frig, curent si umezeala cat cuprinde si au murit la 80 ani cu mai mult par in cap decat aveam eu la 30 ani. Asta e soarta noastra, a cheliosilor. Acum 14 minute, validae a spus: umblam în capul gol şi iarna şi aşa m-am pricopsit cu o sinuzită cronică. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 23, 2022 Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 soarta noastra, a cheliosilor. Fraza asta asta explică multe Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 23, 2022 Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 Hai zi, mareșale, ce îți explica ție "fraza aia"? Nu de altceva, dar faci lumea curioasă. Nu toți avem imaginație asa bogata ca tine. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 23, 2022 Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 Nimic, ignore se poate șterge... Era o glumă... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 23, 2022 Autor Administratori Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 Si eu am sarit sa citesc, ma gandeam ca zici ceva interesant Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 23, 2022 Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 Și când colo, ce sa vezi? Iaca, stau pe prispă , curăț pusca și vorbesc prostii Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 23, 2022 Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 Frigul protejează părul.E o chestie verificată,cine se naşte în Yakuţia sau locuieşte cãţiva ani acolo nu cheleşte! Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 23, 2022 Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 Auzisem că cei ce chelesc au prea mult testosteron, o fi real!? Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 23, 2022 Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 Si la ce-i testeronu' asta? Link spre comentariu
PINTI Postat Noiembrie 23, 2022 Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 (editat) Se stie ca procentul de testosteron dicteaza si virilitatea barbatului. Cu cat procentul este mai mare cu atat este si ''ea'' mai tare. Testosteronul are o stransa legatura cu caderea parului. Depinde din ce zona a capului cade parul. Haideti sa vedem. 1. Daca parul cade din partea frontala, inseamna ca barbatul are un procent de testosteron ridicat. 2. Daca parul cade din crestetul capului, atunci barbatul are un procent de testosteron scazul. Explicatia este urmatoarea. 1. Parul cade din regiunea frontala pentru ca femeia, il impinge puternic cu palmele in frunte si ii zice: - HO, AJUNGE, AJUNGE. NU MAI POT!!!!! 2. Parul cade din crestetul capului pentru ca femeia ii da nenumarate palme in acea zona si ii zice: - HAI, DOBITOCULE. MAI FA SI TU CEVA CA M-AM PLICTISIT SI MI-E SOMN. 3. Chel tot. La tinerete se afla la punctul 1 iar mai tarziu sa aflat la punctul 2. Acum fiecare cum considera. Marea majoritate de pe forum avem chelie. Mai mare sau in devenire. Scuze daca am jignit pe cineva. Editat Noiembrie 23, 2022 de PINTI Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 23, 2022 Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 Acum 5 ore, maresaldeflota a spus: Auzisem că cei ce chelesc au prea mult testosteron, o fi real!? Nu chiar...vinovata e o enzima, 5-alpha reductaza, care transforma testosteronul in dihidrotestosteron, cand aceasta enzima nu e blocata de fenomenine, isi face de cap si transforma prea mult testosteron in DHT. Cei care au alopecie androgina nu mai au suficient testosteron, fiindca a fost transformat in DHT, Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 23, 2022 Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 Acum 19 ore, validae a spus: Acum pe afară port mai tot timpul ceva pe cap, dar nu ca să-mi ascund chelia ci ca s-o feresc de insolaţie sau ger şi regret că n-am fost chel din tinereţe, că aşa aş fi scăpat de sinuzită.Noroc că fiu-meu a învăţat din păţania mea şi se fereşte de mic de frig, că părul tot des ca bila de ping-pong îl are şi el... hop si io in randul lumii, n-am avut sinuzita dar bunicu si tata cu chelie, fiu-miu la fel, deci ereditar... Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 23, 2022 Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 Sinuzita merge mana in mana si cu gatul si restul. Si e provocata de bacterii fie capatate direct fie dezvoltate prin blocaje. Cald sau rece are legatura dupa ce esti infectat si sensibil. Eu mai degraba de gat trebuie sa am grija. De acolo incepe. Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 23, 2022 Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 Ca am lamurit chestia cu testeronu', n-am chelie, si toti din neam au avut, si au, parul la apel. Am umblat fara caciula pâna pe la 50 de ani. Probabil mi-a inghetat doar mintea. Când aveam vreo trei ani. Link spre comentariu
Postări Recomandate