Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incalzire globala

Postări Recomandate

Problema e incalcita, sigur se va lasa cu multi oameni morti de foame, deja in Africa se moare de foame, vor urma si alte locuri.

Hai sa zicem ca unele lucruri sunt o necesitate, dar mancatul carnii musai de vita, e si ea o necesitate, se imbuiba acum si vor muri de foame peste 20-30ani daca nu mai repede.

Daca nu putem opri asta care nu are nici un efect negativ asupra economiei, dar altele

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 202
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

@Sharky, cum ziceam mai sus, trebuie sa avem grija de planeta, dar asta e cu totul altceva. Ca tot vorbim de bau-bau, civilizatia akkadiana, imperiul akkadian, in sine, a disparut ca urmare a fenomenului El Ninio. Tell Leian, a disparut inghitit de praf si seceta, in 1200 î.e.n. (asa ca o paranteza, in straturile de praf, s-au gasit microparticule de...plastic!), seceta din estul Mediteranei duce la migratii masive de pe coastele Marii Egee, asa cunoscutii "oameni ai marilor". Se presupune ca aceste fenomene au dus la sfârsitul Epocii Bronzului. Cam ce zice NASA, care era concentratia de codoi atunci, dar calotele polare?

Link spre comentariu

Ionut120v, omenirea a mâncat carne de vita de ceva sute de ani. Bun erau mai putine, vaci zic,  ca acum, dar erau si zimbrii, bivoli, bouri, herghelii de bizoni, care, nu-i asa, sa baligau pe unde nimereau! Nu conteaza ca un vulcan arunca in aer, numai CO2, cât 1000 de cirezi de vite, baligarul de vaca e problema!! Asta ar insemna ca ingrijitorii de vite, sa umble prin grajduri echipati in costume de cosmonaut.

Aoleu, gata, distrugem viile, gata cu vinul si berea!!!! Pai stiti cât codoi rezulta din fermentarea vinului si a berii?! Am pus-o fratilor, ori vin, ori planeta curata!

Link spre comentariu
Acum 31 minute, doru3160 a spus:

Si te (ma) pieptan cu prosopul :rade:

Exact, când aveam mai mult păr şi minte mai puţină umblam în capul gol şi iarna şi aşa m-am pricopsit cu o sinuzită cronică.

Acum pe afară port mai tot timpul ceva pe cap, dar nu ca să-mi ascund chelia ci ca s-o feresc de insolaţie sau ger şi regret că n-am fost chel din tinereţe, că aşa aş fi scăpat de sinuzită.Noroc că fiu-meu a învăţat din păţania mea şi se fereşte de mic de frig, că părul tot des ca bila de ping-pong îl are şi el...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări