Vizitator Postat Decembrie 26, 2022 Partajează Postat Decembrie 26, 2022 Nu la perfecție, aia zic. Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 26, 2022 Partajează Postat Decembrie 26, 2022 Acum 24 minute, icar a spus: Cum zicea un personaj intr-un film cu politisti buni si banditi rai: sa te feresti de mama soacra, de mama natura si de mama lor de ucrainieni! The Italian job (2003) Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 26, 2022 Partajează Postat Decembrie 26, 2022 maresaldeflota.Am văzut un documentar privind erupţiile vulcanice.S-au făcut săpături,determinări,în toată lumea cu straturile de cenuşă depuse şi s-au datat.De asemeni s-a identificat precis fiecare strat de la ce vulcan provine! De aici provin afirmaţiile cu erupţiile... Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 26, 2022 Partajează Postat Decembrie 26, 2022 Asa mi a zis si un pagal, cum stim ce nivel de co2 era pe atunci ca doar nu masura nimeni. Case closed... Oricum nu avem ce face viata merge mai departe. Link spre comentariu
daniels Postat Decembrie 26, 2022 Partajează Postat Decembrie 26, 2022 (editat) Nu trebuie sa fie cineva sa citeasca un instrument. Sunt estimari directe si estimari indirecte. CO2 in exces ar fi favorizat anumite caracteristici si ar defavorozat altele. Alti compusi se depun la nivel celular, osos in anumite proportii. De ex daca din aceiasi coarda de vita de vie faci 2 butasi, unu il pui pe Tarnave si celalal in Franta, vinul va avea caracteristici diferite. Nu poti pacali pe cibeva care face o analiza Editat Decembrie 26, 2022 de daniels Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 26, 2022 Partajează Postat Decembrie 26, 2022 Se pare că aşa e cu ciclonul ce a lovit SUA,au fost temperaturi sub -40⁰C!În link imagini cu multe dezastre pe şosele. https://www.google.com/amp/s/www.dailymail.co.uk/news/article-11570987/amp/America-braces-coldest-Christmas-Eve-Bomb-cyclone-set-bring-record-low-temperatures.html Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Decembrie 26, 2022 Partajează Postat Decembrie 26, 2022 Conform directorului ANM, 25 decembrie 2022 a fost cea mai calda din Bucuresti de cand se fac masuratori. Plus 15,1 grade Celsius. Link spre comentariu
eos Postat Decembrie 26, 2022 Partajează Postat Decembrie 26, 2022 N-am inteles o chestie cu ciclonu ala bomba , parca pare ca i-a luat rau prin surprindere adica chiar nu puteau vedea ca o sa vina vremea asa severa si dintr`o data ? Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 26, 2022 Partajează Postat Decembrie 26, 2022 Pai sa zicem că știau cu doua săptămâni dinainte, ce puteau face? Ai văzut la noi ce se întâmplă când un bezmetic zice pe FB că se scumpește motorina? Sau că nu se mai găsește ulei? Gândește ce se întâmplă la Americani, care sunt de 100 de ori mai paranoia ca noi, daca autoritățile ziceau că o să vină prăpădul. În două săptămâni toată magazinele și benzinăriile erau goale, de murit oamenii aia tot murea pentru că nu aveai cum să oprești ninsoarea sau gerul. Probabil cei morți sunt din cei rămași blocați în mașini sau oameni care au ieșit afară deși vremea e groaznică. Parcă la ei a mai fost ceva similar acum câțiva ani când au înghețat în case. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 26, 2022 Partajează Postat Decembrie 26, 2022 Miaduc aminte de https://m.imdb.com/title/tt11286314/ Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 26, 2022 Partajează Postat Decembrie 26, 2022 Că la americani a fost un ciclon se ştie,da' ce a fost în Primorie şi Japonia? https://www.google.com/amp/s/news.russia.postsen.com/local/amp/132094 https://www.npr.org/2022/12/26/1145508734/heavy-snow-in-japan-leaves-at-least-17-dead-and-dozens-injured Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 26, 2022 Partajează Postat Decembrie 26, 2022 Ce filmulețe am văzut eu din Japonia nu se compară cu ce arătau din SUA, vechile ierni din Romania erau mai rele ca ce a fost acum în Japonia. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Decembrie 26, 2022 Autor Administratori Partajează Postat Decembrie 26, 2022 Cand eram eu mic zapada era cateodata si de 1m iar pe unde erau "sublături" era cat casa. Acum astia intra in panica daca zapada este pana la gleznă Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 26, 2022 Partajează Postat Decembrie 26, 2022 În Primorie zăpada e şi de 2-3 m pe alocuri,iar în nordul Japoniei posibil şi mai mare!Când ăia zic că sunt probleme cu zăpada trebuie crezuţi!Nu-s neam cu britanicii la care cu o palmă de zăpadă se blochează şoselele!... Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 26, 2022 Partajează Postat Decembrie 26, 2022 Oare în Japonia au ajuns știrile astea? Și asta e un exemplu găsit așa la întâmplare în câteva secunde, nu contează că e de acum câțiva ani. Link spre comentariu
Postări Recomandate