Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

iPhone 11 display compatibil-progrmare face ID și truetone

remus-gabriel

Postări Recomandate

Salutare! As vrea sa schimb displayul unui iPhone 11 cu un display compatibil.
Am văzut videoclipuri pe YT in care unii tehnicieni pun display nou, compatibil. Transfera de pe displayul vechi, flexul cu microfon și senzor. Înainte de asta copiază codul cu un programator apoi îl rescriu pe noul ecran și funcționează că și originalul.
Are cineva un astfel de ecran .montat, care este calitatea ecranului(culori, dimensiuni, așezare in carcasa, etc)?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus-gabriel

3

• Bercu Giuliano

2

Top autori în acest subiect

Sunt diverse calitati ale ecranelor dar scrise cu icopy isi fac treaba foarte bine,oricum chitibusarii vor vedea si simti diferente de culoare si raspuns tactil fata de original,pentru un utilizator normal este ok....ca si incadrare in carcasa,eu unul nu am intampinat nici un fel de problema,atata timp cat nu este deformata

Link spre comentariu

Mulțumesc frumos! Până acum am avut numai cu Samsung și în general tel Android.

Îmi poți recomanda un brand de la care ai cumpărat displayuri bune pt iPhone? Cine face copii bune? Sau un magazin online de care ești mulțumit de achiziții?

Editat de remus-gabriel
Link spre comentariu

Cum sunt in tara lui Don Quijote,cumpar pe plan local,deci nu asi putea sa-ti recomand ceva in Romania...mai mult ca sigur topicul va fi citit si de alti forumisti care sigur iti vor recomanda ceva pe plan mioritic...oricum este necesara achizitia unui icopy de pe aliexpress ....un exemplu de magazin online de unde iau eu: https://www.ilevante.com/repuestos-iphone-11  sau aici: https://www.repuestosfuentes.es/5288-iphone-11-pro

Editat de Bercu Giuliano
Link spre comentariu
Acum 7 minute, Bercu Giuliano a spus:

Cum sunt in tara lui Don Quijote,cumpar pe plan local,deci nu asi putea sa-ti recomand ceva in Romania...mai mult ca sigur topicul va fi citit si de alti forumisti care sigur iti vor recomanda ceva pe plan mioritic...oricum este necesara achizitia unui icopy de pe aliexpress 

Mulțumesc frumos! Da, un icopy îmi voi lua iar despre displayuri bune, mă voi minteresa. Toate cele bune!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări