XAN77 Postat Noiembrie 27, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2022 Am fost azi la HB să mă uit printre altele și de tuburi de toate tipurile. Fluorescente tip T5 avea la dimensiunea dorită adică 115cm, numai un singur tip și de o singură culoare, respectiv cel de 28W 4000K. Ca lungime era pefect, ca temperatură de culoare ar fi ok dar ar trebui combinat cu un altul diferit. Tub led lumină rece era un singur model, am cumpărat unul cu 13,5 lei. Avea corpul alb, nu-mi dădeam seama dacă e sticlă sau plastic, la dinți părea sticlă. Am încercat să-i desfac un capăt încălzindu-l dar s-a spart, deci era sticlă. Apoi i-am spart toată sticla ca să scot bagheta. Bagheta însă e o folie foarte fină lipită pe întreaga lungime. E clar că radiatorul ledurior era chiar sticla, fără ea nu rezistă că e prea fină folia aia. Deci nu are nici pcb nici aluminiu, e precum conexiunile tip pamblică. Poate nu or fi toate așa. O să mai iau unu din Mangalia, sper să fie alt model. O să mă uit atent și la folia aia când am timp, că am pus-o pe birou. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum