Vizitator navaru Postat Decembrie 11, 2007 Partajează Postat Decembrie 11, 2007 Mi-am cumparat 2 PIC16LF877A si am constatat abea dupa 5 zile de scris cod ca s-ar putea sa nu functioneze cu un crystal oscillator de 20MHz. In datasheet la PIC16F87XA, respectiv pg. 174 am vazut 2 grafice in care se specifica frecventa maxima pt. 16F877A si 16LF877A. Dupa cum se precizeaza acolo nu o sa funtioneze la 20MHz, nu? Inca nu am un oscillator de 20MHz sa-l testez, la 4MHz functioneaza bine, dar vroiam sa maresc viteza pt. ca tocmai ce am terminat de codat un RTC pt. 20MHz :)Ceva idei?O zi placuta,Navaru Link spre comentariu
Abram Burel Postat Decembrie 11, 2007 Partajează Postat Decembrie 11, 2007 Cam asta rezulta :(Merita insa o incercare. Graficele alea sunt legate de "gabaritele" garantate. N-am vazut inca PC cu overclock de 2x, dar poate reusesti cu PIC Link spre comentariu
Vizitator cd-i Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 Eu am folosit in cateva aplicatii pic-uri 16LF877A "alergate" la 20MHz si au mers fara probleme. Nu am facut teste sa vad de ce merg. Pur si simplu am facut montajul am vazut ca merg si cam atat. Link spre comentariu
bld Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 Am folosit cu succes un PIC16LF877A cu cuart de 20MHz, asa ca incearca si tu. Link spre comentariu
vsurducan Postat Februarie 2, 2008 Partajează Postat Februarie 2, 2008 Merge cu oscilator intern si cuartz pana-l testezi in camera climatica... Merge cand si cand cu rezonator. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum