dan-a2 Postat Noiembrie 16, 2022 Partajează Postat Noiembrie 16, 2022 Cumpar acest t-con daca are cineva , din pacate nu pot oferi mai mult de 50lei + transp. Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 16, 2022 Partajează Postat Noiembrie 16, 2022 mare atentie,rar intålnesti unul bun,unele merg ok cca 30 minute,dupå care incep problemele,eu unul va recomand sa cumparati un as15f din surså bunå si sa.l reparati pe cel vechi am 20 minute de cånd am reparat unul identic la un samsung .care intial ajunsese cu sursa alimentare defecta Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 16, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2022 (editat) Da chiar AS-eul e defect din cauza electroliticului din sursa , am schimbat si eu o gramada dar acum ochii nu ma mai ajuta.. Daca are cineva un t-con bun il pot trimite pe cel defect .. Editat Noiembrie 16, 2022 de dan-a2 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 16, 2022 Partajează Postat Noiembrie 16, 2022 Trimite t conul la mine si integratul si til lipesc eu, te costa doar transportul Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 16, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2022 Multumesc ,deocamdata mai astept ,vorbim pe privat daca nu gasesc.. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 17, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2022 Valabil... Link spre comentariu
dan-a2 Postat Decembrie 31, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2022 Se poate inchide ,rezolvat cu ajutorul d-nului Florinel .. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum