Untold Postat Noiembrie 16, 2022 Partajează Postat Noiembrie 16, 2022 (editat) Va salut! Cumpar un modem cu sim (simul il am) pt Digi 4G sau altceva, dar sa fie decodat ca sa mearga pe Digi. Nu ma intereseaza nou, sa fie functional si la un pret decent. Multumesc! Editat Noiembrie 16, 2022 de Untold Link spre comentariu
sonic11 Postat Noiembrie 16, 2022 Partajează Postat Noiembrie 16, 2022 Salut, am unele exact ca cel din poza, sent decodate. Au fost de la Orange. Daca e de interes va trimet poze. Link spre comentariu
Untold Postat Noiembrie 16, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2022 Sigur, multumesc. Sa-mi spuneti si pretul. Link spre comentariu
Untold Postat Noiembrie 17, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2022 Acum 21 ore, sonic11 a spus: Salut, am unele exact ca cel din poza, sent decodate. Au fost de la Orange. Daca e de interes va trimet poze. Sunt interesat, un pret pe m.p? Link spre comentariu
sonic11 Postat Noiembrie 17, 2022 Partajează Postat Noiembrie 17, 2022 Diseara cand ajung acasa va pun poze cu ele, trebuie sa ma sigur ca este cea ce cautati, am mai multe. Link spre comentariu
sonic11 Postat Noiembrie 18, 2022 Partajează Postat Noiembrie 18, 2022 Salut. Stik-urile sunt Huawei e352 și sunt 3g nu 4g. Daca va sunt de folos anuntati-ma. Cu stima Ionuț. Link spre comentariu
Untold Postat Noiembrie 18, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2022 Salut. Nu, imi trebuie 4 G, multumesc pentru intentie. Se poate inchide, o sa-mi iau nou de la magazin. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum