merck Postat Noiembrie 19, 2022 Partajează Postat Noiembrie 19, 2022 (editat) Acum 42 minute, Badman a spus: @merck Acordul de la Minsk iti spune ceva ? Sigur! Ca Rusia ca incalcat Memorandumul de la Budapesta. Citat Acordurile de la Minsk au fost semnate după criza care a dus la invadarea Crimeei de către Rusia, în 2014, şi la ciocnirile din Donbass. Daca UA nu semna Memorandumul de la Budapesta si nu preda armele nucleare nu exista invadarea Crimeii si nici ciocniri in Donbass si implicit nici razboiul de astazi. Esti de acord? Rusii stateau in banca lor, nu aveau curaj sa inceapa un razboi nuclear, ca esti convins ca ucrainienii ar fi folosit fara nici o remuscare arsenalul nuclear. Eu intodeauna judec dupa cine a gresit primul. Fara greseala initiala nu mai exista escaladare a situatiei. Nu va iesi niciodata fum fara foc. Nu pot analiza/condamna fumul ci trebuie sa pedepsesc pe ala care a aprins focul. Acum 20 minute, Badman a spus: SUA este principalul vinovat aici Da, sunt de acord si am spus-o: au pregatit capcana in care a cazut Rusia. Prima data UA a fost pacalita de Rusia (Memorandumul de la Budapesta), acum Rusia a fost pacalita de US via UA. Orice tara in locul US ar fi procedat la fel. Cand poti sa castigi ceva, nu stai pe ganduri si actionezi. Au prins halca si o rad pana la os! (vorba unui user) Editat Noiembrie 19, 2022 de merck Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 19, 2022 Administratori Partajează Postat Noiembrie 19, 2022 Acum 28 minute, merck a spus: Eu intodeauna judec dupa cine a gresit primul. Fara greseala initiala nu mai exista escaladare a situatiei. Exact, prima greseala majora a fost lovitura de stat din 2014 concertata de occidentali. Orice acorduri ai invoca incercand sa-ti aperi afirmatiile eronate nu pot sa contrazica faptele evidente. Citat Pe măsură ce armata ucraineană se opune milițiilor ultra-drepte și neonaziste din vest, iar violența împotriva etnicilor ruși continuă în est, nebunia evidentă a politicii administrației Obama privind Ucraina a intrat în centrul atenției chiar și pentru mulți dintre cei care au încercat să ignore faptele, sau ceea ce s-ar putea numi "mizeria pe care Victoria Nuland a făcut-o". Asistentul secretarului de stat pentru afaceri europene "Toria" Nuland a fost "creierul" din spatele "schimbării de regim" din 22 februarie 2014 din Ucraina, complotând răsturnarea guvernului ales în mod democratic al președintelui Viktor Ianukovici, convingând în același timp mass-media mainstream americană din ce în ce mai credulă că lovitura de stat nu a fost cu adevărat o lovitură de stat, ci o victorie pentru "democrație". https://truthout.org/articles/the-ukraine-mess-that-nuland-made/ https://www.bbc.com/news/world-europe-26079957 Acum 28 minute, merck a spus: Orice tara in locul US ar fi procedat la fel. Cand poti sa castigi ceva, nu stai pe ganduri si actionezi. Ete pla, incap alte tari de ei ? Cine mai crede ca americanii ar fi prieteni cu cineva este un naiv. Ei isi urmaresc interesele complexului militaro-industrial indiferent ce tari sau popoare distrug. Si pana la urma dece ar avea rusii de ceva motive sa puna la punct o tara din propria ograda? US cate motive au avut cand au distrus tari intregi si au omorat milioane de civili? Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 19, 2022 Partajează Postat Noiembrie 19, 2022 Se vorbeşte că ruşii încalcă dreptul internaţional...Păi americanii când au intrat în Irak,Afghanistan sau Siria ce au făcut??"Joc de gleznă"? Dacă e să o luăm istoric SUA a fost prima ţară care a încălcat,în acest secol,inviolabilitatea frontierelor.Mai aveau puţin şi intrau şi în Iran,da' probabil s-au ferit de reacţia lumii musulmane...Pentru ei e simplu,oricând pot inventa motive gen instaurare democraţie,lupta antiterorism,ş.a.m.d. Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 19, 2022 Partajează Postat Noiembrie 19, 2022 (editat) Acum 47 minute, Badman a spus: Exact, prima greseala majora a fost lovitura de stat din 2014 concertata de occidentali. Memorandumul de la Budapesta este un tratat internațional semnat la 5 decembrie 1994 la Budapesta, Ungaria între Ucraina, Statele Unite, Marea Britanie și Rusia. Deci putem analiza pana in 1994, dupa 1994, Rusia a fost cea care a incalcat memorandumul. Pe 24 august 1991 UA devine independenta. Nu am decis eu ca UA sa devina independenta, ci Rusia. Daca Rusia a decis ca UA devine independenta in 1991 atunci sa-si asume asta. Este vina rusilor ca UA nu este un Belarus cum au vrut ei! Acum 47 minute, Badman a spus: Cine mai crede ca americanii ar fi prieteni cu cineva este un naiv. Ei isi urmaresc interesele complexului militaro-industrial indiferent ce tari sau popoare distrug. Perfect de acord! In business nu exista prietenie! Doar te asociezi sau nu, dar asocierea nu trebuie confundata cu prietenia. In business oricand un asociat poate sa ti-o traga si trebuie intodeauna sa fii pregatit pentru asta! US dupa WW2 a avut un scenariu pregatit in caz ca UK le-o trage! Editat Noiembrie 19, 2022 de merck Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 19, 2022 Administratori Partajează Postat Noiembrie 19, 2022 Mai lasa-ma odata cu memorandu asta, oricum nu citesc ce scrii. Eu am spus ce aveam de spus, nu incerca sa ma convingi ca tu ai dreptate. Link spre comentariu
Alin_cj Postat Noiembrie 19, 2022 Partajează Postat Noiembrie 19, 2022 Ce memorandum? Americanii sunt de vina ca asa zice iutubul. Nu rusii care au anexat o mare parte din Ucraina. Si nazistii de ucrainieni au vina lor ca nu-si cedeaza la rusi ce a mai ramas din tara. Link spre comentariu
Усилитель Postat Noiembrie 19, 2022 Partajează Postat Noiembrie 19, 2022 Incident de securitate la dezbaterea privind proiectul de Lege pentru securitatea și apărarea cibernetică a României. Un colaj de imagini cu conținut explicit pentru adulți a fost afișat pe ecranul care asigura legătura cu participanții online, conectați la dezbatere prin platforma Zoom, noteaz jurnaliștii Captura. Dezbaterea a fost organizată de Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării într-o sală din clădirea Rectoratului Universității Politehnica. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 19, 2022 Administratori Partajează Postat Noiembrie 19, 2022 Si ce treaba are pozele pentru adulti din laptopul unui cocalar cu rachetele din polonia ? Acum 30 minute, Alin_cj a spus: Si nazistii de ucrainieni au vina lor ca nu-si cedeaza la rusi ce a mai ramas din tara. Problema e ca unii nazisti sunt mai nenazisti ca alti nazisti, sa zic asa Ucrainienii au tot dreptul sa-i scoata pe rusi din tara dar nu sa-si omoare propria populatie doar pentru ca este de etnie rusa. Eu m-as bucura daca maine rusii ar fi invinsi sau s-ar retrage de acolo pentru ca sunt satul de retorica prostocratilor care ne conduc, pentru incapabilitatea lor Putin e de vina. Sunt curios pe cine o sa dea vina dupa ce mascarada asta numita razboi o sa se termine. Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 19, 2022 Partajează Postat Noiembrie 19, 2022 (editat) Badman.Ăştia din UA îi socotesc ca aparţinând "etniei" rusă ca find toţi cei ce vorbesc limba rusă!!Dacă îi iei la purecat posibil ca aproape toţi să fie corcituri... Am mai zis eu că cei din UA sunt moştenitorii faşciştilor germani,în sensul că au creat o nouă rasă "ariană" denumită "ucraineană"! Am uitat să menţionez că nu-i recunosc ca grup minoritar slav nici măcar pe cei din Carpaţi,adică huţuli,ruteni,lemko şi alţii... Editat Noiembrie 19, 2022 de BRANCA Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 19, 2022 Administratori Partajează Postat Noiembrie 19, 2022 Pe mine ma ingrijoreaza ca acesti neonazisti sunt incurajati de catre occident, In loc sa "vada" cat de periculoasa este asocierea cu ucraina ei dau apa la moara. Eu am impresia ca in singele germanilor inca curge sange puternic contaminat ca altfel nu-mi explic, nu-si lasa aliatii la greu... https://www.mediafax.ro/externe/batalionul-azov-neonazistii-vor-apere-ucraina-rusia-atat-periculosi-incat-congresul-american-vrea-le-acorde-sprijin-militar-imagini-minori-6-ani-bunicuta-79-ani-antreneaza-ak-47-20536398 Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 19, 2022 Partajează Postat Noiembrie 19, 2022 Acum 7 minute, BRANCA a spus: Am mai zis eu că cei din UA sunt moştenitorii faşciştilor germani,în sensul că au creat o nouă rasă "ariană" denumită "ucraineană"! Fascism = italian Nazism = german Nu le incurca. In UA se doreste denazificare! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 19, 2022 Administratori Partajează Postat Noiembrie 19, 2022 Denazificarea ce si-a dorit Putin a fost un esec lamentabil, daca iniante de invazie cam 5% aveau apucaturi naziste acum dupa propaganda agresiva de acolo numarul lor a crescut exponential. Toata lumea canta melodii "patriotice" asociate nazistului bandera... good job Putin Link spre comentariu
Усилитель Postat Noiembrie 19, 2022 Partajează Postat Noiembrie 19, 2022 Acum 38 minute, merck a spus: In UA se doreste denazificare Deja sefii rusi + Putin au abandonat asta, de 2 saptamani au trecut la :desatanizare.... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 19, 2022 Administratori Partajează Postat Noiembrie 19, 2022 Singurul ce trebuie desatanizat este clovnul, atat timp cat ala ii minte pe toti si tine cu dintii de "faimă" ucrainienii normali si care nu au nici o vina vor muri intruna. Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 19, 2022 Partajează Postat Noiembrie 19, 2022 Acum 1 minut, Усилитель a spus: Deja sefii rusi + Putin au abandonat asta, de 2 saptamani au trecut la :desatanizare.... Și eu care credeam că au trecut la dezumanizarea prin atacarea infrastructurii energetice a Ucraineni. Link spre comentariu
Postări Recomandate