Sharky Postat Noiembrie 18, 2022 Partajează Postat Noiembrie 18, 2022 Pana la urma ce e asa rau la Soros? Orban il scuipa cat poate. Tatuca Dragnea a încercat dar la noi nici nu știe lumea cine e bosorogu ala. E progresist? E ne face legebetei? Ce are lumea cu el? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 18, 2022 Administratori Partajează Postat Noiembrie 18, 2022 E destul sa vezi cine a trecut pe la "academiile" societati deschise si ce se promoveaza pe la acestea, concluziile le vei trage singur. Link spre comentariu
Усилитель Postat Noiembrie 18, 2022 Partajează Postat Noiembrie 18, 2022 (editat) Acum 9 minute, Sharky a spus: Pana la urma ce e asa rau la Soros? Se foloseste de banii si influenta lui pt a avea pe mâna cat mai multi oameni decidenti/influenti care sa fie "papusile" lui, sa-i faca jocul, ca el si prietenii lui sa faca bani si sa conduca lumea. Majoritatea ong urilor sunt sub mâna lui.... Are si pe cei de la conducerea UE. Cum crezi ca Ursula a cerut sanctiuni, ( deja sunt la 8 buc) cu toate ca asta face rau Europei si bine americanilor? Josep Borell, recent ( conducator UE) a spus ca cu toate ca sanctiunile nu au mare efect asupra rusilor, europenii trebuie sa le considere ca o cura de slabire, sa nu se ingrase.... Editat Noiembrie 18, 2022 de Усилитель Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 18, 2022 Partajează Postat Noiembrie 18, 2022 Acum 37 minute, sesebe a spus: S300 este o racheta antiaeriana si nu avea ce cauta in acea zona daca ar fi fost lansata de rusi. Rusii oricum cred ca lanseaza putine astfel de rachete. Ucrainenii sint cei ce se joaca cu antiaeriene, mai ales in acea zona. July 14, 2022: Ukraine claims Russia is using 1.8-ton S300 (SA-10) SAM (surface to air missiles) as SSMs (surface to surface missiles). The allegation was based on Belarus revealing that they had recently tested S300s acting as SSMs. The S300 was known to have been designed with SSM capability. That means one of launch options includes SSM mode. There are two major limitations to using a SAM as an SSM. One is accuracy at longer ranges. Russian SAMs are guided to the target using a ground-based targeting radar that guides the S300 to aerial targets up to 150 kilometers away. SAMs are programmed to self-destruct if they miss their target so that the missile and its small (100-200 kg) warhead does not land on friendly territory. Used as an SSM the self-destruct is disabled and the guidance system aims the missile at a ground location, but less accurately than against aerial targets. Russia has apparently modified the SSM option to include a GPS option that directs the SAM to a specific ground location. The GPS option works, but not as accurately as expected. Ukraine believes that the Russians are running out of SSM missiles and using S300s as SSMs because there is not much need for their SAM capabilities, especially with the more recent and capable S400 now available. Cauta pe net sa vezi cum se plangea nu stiu care boss ucrainean ca rusii in loc sa dezafecteze S300 (care costa bani) prefera sa le lanseze peste gard in Ucraina (deci su fost S300 lansate ca SSM in Ucraina). Si spunea ca la nu stiu cate lansate pe zi dureaza peste un an sa le epuizeze. Daca am punctul A care doresc sa fie aparat de tinte ce vin din punctul B, atunci interceptarea se va face undeva intre A si B. Daca doresc sa protejez Suceava de tintele care pleaca din Constanta, o sa lansez S300 din Iasi, Bacau, Neamt, Vaslui si nu o sa lansez din Cluj un S300 ca in caz de nu intercepteaza tinta sa aterizeze in Basarabia. Mie mi se pare cusuta cu ata alba povestea ca lansez din Cluj ca sa apar Suceava, se rateaza tinta si nu functioneaza nici autodistrugerea si in plus in mai putin de 24 de ore deja US a dat verdictul. Una dintre cele două rachete de croazieră rusești doborâte joi de apărarea antiaeriană a Kievului era o Kh-55, care avea în loc de focos nuclear un compartiment gol. În loc de focosul nuclear, în această rachetă rusă a fost „înșurubat" un segment fără niciun fel de încărcătură. Pur și simplu - pentru această lovitură, au luat cel puțin o Kh-55 din „arsenalul lor nuclear", au „deșurubat" focosul nuclear, l-au înlocuit cu un „segment" gol și au tras asupra Ucrainei, notează sursa citată. Trebuie precizat că Kh-55 sunt rachete dezvoltate pentru a purta doar încărcături nucleare. Există și o variantă modificată a rachetei, Kh-555, dotată cu focoase convenționale (explozibili clasici). Acest model a fost folosit adesea în loviturile Moscovei contra Ucrainei. De aceea, se pare că rușii au scos „focosul special" de pe Kh-55, dar nu aveau nicio posibilitate de a încărca acolo un focos obișnuit. Așa că au înșurubat un segment gol în racheta folosită în atac. O explicație posibilă este că rușii au folosit în mod deliberat o Kh-55 fără focos nuclear pentru a suprasolicita apărarea antiaerienă ucraineană și a crește șansele ca alte rachete de croazieră să treacă de acestea. Deci la fel de bine se putea sa fi lansat si S300 (range in jur de 1000km), pentru a suprasolicita apărarea antiaerienă ucraineană. Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 18, 2022 Partajează Postat Noiembrie 18, 2022 (editat) Acum 30 minute, Усилитель a spus: Josep Borell, recent ( conducator UE) a spus ca cu toate ca sanctiunile nu au mare efect asupra rusilor, europenii trebuie sa le considere ca o cura de slabire, sa nu se ingrase.... Rusia a intrat oficial în recesiune în trimestrul al treilea, cu o contracţie a PIB de 4% Rusia a intrat într-o recesiune deoarece PIB-ul său a scăzut cu 4% în trimestrul al treilea al anului, potrivit agenţiei federale de statistică de la Moscova, Rosstat PIB-ul Rusiei a scăzut cu 4% în trimestrul al treilea, marcând al doilea trimestru consecutiv de contracţie economică Editat Noiembrie 18, 2022 de merck Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 18, 2022 Administratori Partajează Postat Noiembrie 18, 2022 Si ? Crezi ca se vor opri daca a scazut un pic. Si UK este in recesiune si nu are "nici o legatura" cu razboiul. Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 18, 2022 Partajează Postat Noiembrie 18, 2022 (editat) A spus-o un user de aici foarte bine mai demult: cureaua la rusi are gauri pana la catarama! Acest lucru a fost subliniat si de multi din vest, care au spus-o clar: la acest capitol, noi ioropenii stam mult mai prost. As zice ca un ioropean nu poate sa indure nici 40% din cat poate indura un rus. Cum si UE si Rusia se duc la vale ramane de vazut care aluneca mai repede. In concluzie: se duc in jos, dar pot incasa mult mai mult decat noi => avantaj ei! Eu doar am prezentat o dovada de la agenţia federala de statistică de la Moscova, Rosstat ca Josep Borell vorbeste aiurea. Acum 20 minute, Badman a spus: Si ? Crezi ca se vor opri Daca se introduce legea martiala si la Moscova sigur nu se vor opri! Din contra, se pregatesc de cursa lunga! Intre timp se schimba dona in US. La camera reprezentatilor republicanii au preluat puterea. O aripa a republicanilor deja pledeaza pentru incetarea ajutoarelor catre UA. Cum UA nu este al 51-lea stat al US => trebuie sa se stopeze fluxul de $ catre UA. Eu personal cred ca se pune de o intelegere (faza cu racheta ajunsa in Polonia ar fi unul din indicii). Un general de prin US a spus ca este foarte putin probabil ca UA sa poata sa isi elibereze toate teritoriile (si aici multi stiu ca omul are dreptate). Deci se pare ca US decide sa se opreasca la Kherson/Herson. Editat Noiembrie 18, 2022 de merck Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 18, 2022 Administratori Partajează Postat Noiembrie 18, 2022 Toti vorbesc aiurea, niste idioti increzuti, uneori imi este jena de ce conducatori avem atat in tara cat si la nivel de europa. Bine de ascultat, stiu, sunt putinisti, comunisti, da-i in ma-sa, i-am injurat eu si in locul vostru ca sa nu mai umpleti 2-3 pagini cu injuraturi E bine de auzit si alte pareri despre asta nu numai sursele oficiale care daca era dupa ele acum aveam pusca in spate si marsaluiam prin dombass Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 18, 2022 Partajează Postat Noiembrie 18, 2022 Acum 6 minute, Badman a spus: Toti vorbesc aiurea, niste idioti increzuti Generalul american care a avut curajul sa afirme ca este putin probabil ca UA sa poata sa elibereze toate teritoriile mi s-a parut un om cu capul pe umeri. Ca UA sa puna piciorul pe malul stang este nevoie de o curatare in prealabil de minim 50km in adancime. Asa ceva necesita armament serios nu saga! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 18, 2022 Administratori Partajează Postat Noiembrie 18, 2022 Se termina carnea de tun, faci ceva pe el armament cand nu mai ai cine sa-l foloseasca. Ei trebuie sa-si apere si granitele cu polonia care deabia asteapta sa-si ia partea(in mintea lui zelea) Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 18, 2022 Partajează Postat Noiembrie 18, 2022 Ia mai lasati l pe zelea Codreanu in pace. Treaba economică e peste tot nasoala. Si războiului aduce bani pana la un punct. Adica până cand cei la care le vinzi arme au bani sa iti cumpere. Sa speram ca se pune de o pace ca nu aduce nimic bun in zona. Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 19, 2022 Partajează Postat Noiembrie 19, 2022 Vă spuneam că ruşii ziceau că UA a executat 39 proruşi la Herson,acu se plâng şi de soldaţi executaţi... https://www.google.com/amp/s/adevarul.ro/amp/stiri-externe/europa/ucraina-a-executat-peste-zece-prizonieri-de-razboi-2221228.html La execuţia din link au şi găsit "unii" explicaţii că de fapt nu s-ar fi predat unu din soldaţi...Oka,da' atunci cum ai reuşit să împuşti restul în cap?? Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 19, 2022 Partajează Postat Noiembrie 19, 2022 (editat) Acum 24 minute, BRANCA a spus: La execuţia din link au şi găsit "unii" explicaţii că de fapt nu s-ar fi predat unu din soldaţi...Oka,da' atunci cum ai reuşit să împuşti restul în cap?? Daca ai fi vazut filmarea ai fi remarcat ca purtau veste, deci au tras in cap ca sa ii ucida. De ce au ales sa faca asta? Simplu, daca boul ala a iesit si a deschis focul desi colegii lui s-au predat, nu ai de unde sa stii urmarea si ce au in cap si restul. Daca unul inainte sa iasa scoate cuiul la o grenada si o baga in buzunar? Pune-te tu in pielea unui ucrainean si iti garantez ca ai fi tras in orice misca! Panica/frica vine la pachet cu o descarcare mare de adrenalina si nu mai gandesti! Primeaza instinctul de supravietuire, ori tu ori adversarul. Cand un grup ia decizia de a se preda, tot grupul trebuie sa respecte aceasta decizie! Orice dobitoc care nu face asta expune tot grupul! Logic si eu as fi facut acelasi lucru (i-as fi lichidat), pentru ca mai bine sa planga mamele lor decat sa planga maica-mea. Pana acum s-au predat atatia rusi si nu au fost impuscati in cap. In razboi totusi se respecta niste reguli! Nu ridici steagul alb si incepi sa tragi! Editat Noiembrie 19, 2022 de merck Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 19, 2022 Administratori Partajează Postat Noiembrie 19, 2022 Nu incerca sa le cauti scuze ca nu merita Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 19, 2022 Partajează Postat Noiembrie 19, 2022 Nu merita conducerea... Ca nu toti se duc cu voie buna pe front. Are dreptate merck. In momentele alea nu mai esti lucid. Daca se trage tragi si tu. Link spre comentariu
Postări Recomandate