Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sistem telecomanda

armani12

Postări Recomandate

1 oră în urmă, armani12 a spus:

Și celelalte 2 piese verzi cum se numesc??știi cumva?

image.thumb.jpeg.ba77a2390420ec0e423aac5bd6d79faa.jpeg

Din imaginea incarcata de catre dvs pare ca aveti un sistem de telecomanda ... intrebarea este daca acel sistem ("brelocul" acela emitator ) are 2 butoane: pentru un sens si pentru celalalt sens de rotatie ? Sau cum credeti ca ar trebui sa schimbe sensul cu un singur buton ?

Este vorba de actionarea unei porti (poarta curte, usa garaj ...) ?

Editat de sebip
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• armani12

11

• sesebe

3

• validae

3

• Florinel TV

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Eu inclin sa cred ca e din categoria dronelor pt contrabanda cu tigari sau purtatoare de incarcaturi explozive.

Acum 23 ore, sesebe a spus:

bine ca nu a spus ca vrea motor de 94V.

Pt cine nu s-a prins inca, este un standard "Standard for Safety of Flammability of Plastic Materials for Parts in Devices and Appliances testing" si PCB-urile ce respecta acel standard sint marcate cu 94V-0.

1920px-Logitech_K760_-_BabyPhoton_Main_P

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Lipsa datelor esenţiale pentru alegerea componentelor potrivite (secretomania în ce priveşte tipul motorului şi sursei folosite ) cred că duc inevitabil la concluzia că probabil e vorba de o aplicaţie ilegală.

Dacă vrei ajutor, poate te va contacta cineva în privat, aici s-a încercat tot posibilul dar nu dai dovadă de bunăvoinţă.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări