sebip Postat Noiembrie 23, 2022 Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 (editat) 1 oră în urmă, armani12 a spus: Și celelalte 2 piese verzi cum se numesc??știi cumva? Din imaginea incarcata de catre dvs pare ca aveti un sistem de telecomanda ... intrebarea este daca acel sistem ("brelocul" acela emitator ) are 2 butoane: pentru un sens si pentru celalalt sens de rotatie ? Sau cum credeti ca ar trebui sa schimbe sensul cu un singur buton ? Este vorba de actionarea unei porti (poarta curte, usa garaj ...) ? Editat Noiembrie 23, 2022 de sebip Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 23, 2022 Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 (editat) Eu inclin sa cred ca e din categoria dronelor pt contrabanda cu tigari sau purtatoare de incarcaturi explozive. Acum 23 ore, sesebe a spus: bine ca nu a spus ca vrea motor de 94V. Pt cine nu s-a prins inca, este un standard "Standard for Safety of Flammability of Plastic Materials for Parts in Devices and Appliances testing" si PCB-urile ce respecta acel standard sint marcate cu 94V-0. Editat Noiembrie 23, 2022 de sesebe Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 23, 2022 Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 Lipsa datelor esenţiale pentru alegerea componentelor potrivite (secretomania în ce priveşte tipul motorului şi sursei folosite ) cred că duc inevitabil la concluzia că probabil e vorba de o aplicaţie ilegală. Dacă vrei ajutor, poate te va contacta cineva în privat, aici s-a încercat tot posibilul dar nu dai dovadă de bunăvoinţă. Link spre comentariu
Postări Recomandate