armani12 Postat Noiembrie 14, 2022 Partajează Postat Noiembrie 14, 2022 buna seara,este cineva care poate sa face acest sistem de la zero? Link spre comentariu
digix Postat Noiembrie 14, 2022 Partajează Postat Noiembrie 14, 2022 Mai exact, ce vrei sa faci ? Link spre comentariu
armani12 Postat Noiembrie 16, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2022 Pai în poza dr mai sus,este un sistem care este alimentat la un motor..iar acel motor este acționat din telecomanda...as vrea sa fa și eu unul pentru un motor care lucrează la 54 de volti si sa fie acționat din telecomanda Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 16, 2022 Partajează Postat Noiembrie 16, 2022 Dacă nu explici amănunţit ce vrei să faci, nu cred să fii ajutat vreodată.Ai pus acolo o poză cu nişte module, un receptor de telecomandă, un modul Arduino, o sursă pentru alimentare, etc. Dar ce anume acţionează acel motor, dacă nu e vreun secret militar ? De exemplu ,,vreau cu un motor de 54V să fac un troliu pe care să-l acţionez prin telecomandă în ambele sensuri,,. Doar aşa poate cineva să îşi facă o idee despre ce soluţie ar fi aplicabilă acolo.... Link spre comentariu
armani12 Postat Noiembrie 17, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2022 Deci...uite ce ma interesează pe mine mai exact sa fac un sistem cum este aceasta,dar sa îl pot alimenta la 54 de volti https://i.imgur.com/kA218f2.jpg Acesta din imagine lucreaza pana la 24 de volti Ce vreau eu sa lucreze la 54 de volti nu se găsește pe nicăieri sa cumpăr,din cauza asta am întrat sa întreb dacă se poate realiza și cum ? Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 17, 2022 Partajează Postat Noiembrie 17, 2022 La modulul care l-ai pus în link mai sus, pui o sursă de 12V(24) la bornele - și +V din dreapta-asta ca să alimentezi modulul,n-are treabă cu 54V pentru motor. Conectezi motorul de 54 V la bornele COM. Bornele NC le conectezi împreună și le legi la minusul sursei de 54V. Bornele NO le conectezi împreună și le legi la plusul sursei de 54V. După dorință firele motorului le poți inversa înre ele la bornele COM ca să-țicorespundă un anumit sens de rotație la apăsarea butoanelot A sau B ale telecomenzii. Link spre comentariu
armani12 Postat Noiembrie 19, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2022 Eu vrea ca acel motor sa primească direct 54 de volti..am pus mai sus acel modul ca exemplu ce mi as dorii eu...dacă fac cum ai spus tu el o sa funcționeze la 12 sau 24 de volti..și nu îmi este bun la aceasta tensiune...as vrea dacă se poate sa fac unul de la zero Prima poza care am pus-o la început este făcut de cineva pentru 24 de volti...ma repet,se poate face unul pentru 54 de volti? Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 19, 2022 Partajează Postat Noiembrie 19, 2022 Mai citeste o data ce a spus colegul adydep, motorul va functiona direct la 54V sau cat vrei tu, independent de alimentarea montajului de 24V. Link spre comentariu
armani12 Postat Noiembrie 19, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2022 Adydep eu am nevoie de ambele sensuri..am găsit asa ceva dar are un singur sens o sa las o poza cu el asta funcționează exact cum îmi trebuie mie..dar pe un singur sens..as vrea ceva sa ii schimb sensul..de exemplu când apăs pe A sa functioneze în dreapta când apăs B în celalalt sens Link spre comentariu
ignotus52 Postat Noiembrie 20, 2022 Partajează Postat Noiembrie 20, 2022 Colegul Adydep ti-a recomandat sa faci aceste conexiuni care iti asigura functionarea dorita Link spre comentariu
armani12 Postat Noiembrie 20, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2022 Ignotus schema care ai pus-o tu ,am făcut-o și eu..și tot la 12 sau 24 de volti funcționează https://i.imgur.com/cMeePIT.jpg poate cineva sa imi spuma macar cum se numesc piesele astea?sa incerc sa le fac Link spre comentariu
armani12 Postat Noiembrie 22, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2022 Chiar nu ma poate ajuta nimeni?? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 22, 2022 Partajează Postat Noiembrie 22, 2022 Tu nu vezi ca u1 este alimentare placa cu 12v sau 24v si u2 se alimenteaza motorul cu 54v, dar vad ca nu esti de meserie si intelegi mai greu Link spre comentariu
armani12 Postat Noiembrie 22, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2022 Asa este nu sunt de meserie..dar ce spui tu acolo înseamnă că acest modul o sa îmi scoată 54 de volti dacă fac exact ca în schema? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 22, 2022 Partajează Postat Noiembrie 22, 2022 (editat) De ce nu mergi la un electronist ,electrician sa-ti faca legaturile ? Sursa de 54volti ptr. motor cred ca o ai.. Editat Noiembrie 22, 2022 de dan-a2 Link spre comentariu
Postări Recomandate