Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung ue43tu7170u

Paul Ciuca

Postări Recomandate

Salutare tuturor colegilor! Am nevoie de ceva lămuriri la acest tv la care am intervenit în ai schimba ledurile.Est prima data când schimb asemenea leduri pe acest tv și am și eu nevoie de unele lămuriri in aceasta operațiune de a rezolva problema binecunoscuta a deteriorării dispersorului de plastic din cauza ledurilor. Dispersorul meu are in partea superioara doua fisuri până aproape de jumatea lui și am decupat din alt dispersor mai mare dimensiunea originalului dar partea decupata (care nu a ieșit chiar ok) as vrea sa o fac inversez cu cealaltă originala, sa o pun la leduri are cumva vre-o importantă acest lucru?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Paul Ciuca

3

• iuliantv

2

• clony

1

• daniel.t

1

Top autori în acest subiect

Acum 12 minute, Paul Ciuca a spus:

Salutare tuturor colegilor! Am nevoie de ceva lămuriri la acest tv la care am intervenit în ai schimba ledurile.Est prima data când schimb asemenea leduri pe acest tv și am și eu nevoie de unele lămuriri in aceasta operațiune de a rezolva problema binecunoscuta a deteriorării dispersorului de plastic din cauza ledurilor. Dispersorul meu are in partea superioara doua fisuri până aproape de jumatea lui și am decupat din alt dispersor mai mare dimensiunea originalului dar partea decupata (care nu a ieșit chiar ok) as vrea sa o fac inversez cu cealaltă originala, sa o pun la leduri are cumva vre-o importantă acest lucru?

da are ,daca ledurile sånt in partea de jos ,nu puteti intoarce dispersorul cu partea de jos in sus si viceversa,ca nu va lumina uniform,daca sånt pe ambele laterale,iar nu.i e ok sa taiati din laterale

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 10 minute, iuliantv a spus:

da are ,daca ledurile sånt in partea de jos ,nu puteti intoarce dispersorul cu partea de jos in sus si viceversa,ca nu va lumina uniform,daca sånt pe ambele laterale,iar nu.i e ok sa taiati din laterale

Ok înțeleg,dar credeți că tăietură făcută de panza asupra  plasticului o  să influențeze cumva?

Link spre comentariu
Acum 1 minut, Paul Ciuca a spus:

Ok înțeleg,dar credeți că tăietură făcută de panza asupra  plasticului o  să influențeze cumva?

mai mult ca sigur,daca nu e taiat cu laser,sau alte tehnologii fine,trebuie matuit,unii colegi vorbeau ca ,dupå taiere au dat cu metal ,,tabla incalzita,, pe marginea taiata

Link spre comentariu

Aceeasi problema recent cu un UE43RU7172U.

Am indepartat cu lama de cutter si smirghel grosier (180) mizeria carbonizata si opaca apoi tot mai fin (1000 / 2000 / 5000), in ideea sa nu fie obturata lumina.

Rezultat mediocru dupa cateva ore bune de munca numai cu asta.

Vei avea bleeding urat la led-urile cu "alveola", si mai urat unde e fisurat.

Pana la urma mai bun decat deloc.

Altul decupat, numai cu acelasi model de dispersie (n-am avut).

https://ibb.co/ctYY40v

https://ibb.co/5WvK4FT

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări