Paul Ciuca Postat Noiembrie 14, 2022 Partajează Postat Noiembrie 14, 2022 Salutare tuturor colegilor! Am nevoie de ceva lămuriri la acest tv la care am intervenit în ai schimba ledurile.Est prima data când schimb asemenea leduri pe acest tv și am și eu nevoie de unele lămuriri in aceasta operațiune de a rezolva problema binecunoscuta a deteriorării dispersorului de plastic din cauza ledurilor. Dispersorul meu are in partea superioara doua fisuri până aproape de jumatea lui și am decupat din alt dispersor mai mare dimensiunea originalului dar partea decupata (care nu a ieșit chiar ok) as vrea sa o fac inversez cu cealaltă originala, sa o pun la leduri are cumva vre-o importantă acest lucru? Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 14, 2022 Partajează Postat Noiembrie 14, 2022 (editat) Acum 12 minute, Paul Ciuca a spus: Salutare tuturor colegilor! Am nevoie de ceva lămuriri la acest tv la care am intervenit în ai schimba ledurile.Est prima data când schimb asemenea leduri pe acest tv și am și eu nevoie de unele lămuriri in aceasta operațiune de a rezolva problema binecunoscuta a deteriorării dispersorului de plastic din cauza ledurilor. Dispersorul meu are in partea superioara doua fisuri până aproape de jumatea lui și am decupat din alt dispersor mai mare dimensiunea originalului dar partea decupata (care nu a ieșit chiar ok) as vrea sa o fac inversez cu cealaltă originala, sa o pun la leduri are cumva vre-o importantă acest lucru? da are ,daca ledurile sånt in partea de jos ,nu puteti intoarce dispersorul cu partea de jos in sus si viceversa,ca nu va lumina uniform,daca sånt pe ambele laterale,iar nu.i e ok sa taiati din laterale Editat Noiembrie 14, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
Paul Ciuca Postat Noiembrie 14, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2022 Acum 10 minute, iuliantv a spus: da are ,daca ledurile sånt in partea de jos ,nu puteti intoarce dispersorul cu partea de jos in sus si viceversa,ca nu va lumina uniform,daca sånt pe ambele laterale,iar nu.i e ok sa taiati din laterale Ok înțeleg,dar credeți că tăietură făcută de panza asupra plasticului o să influențeze cumva? Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 14, 2022 Partajează Postat Noiembrie 14, 2022 Acum 1 minut, Paul Ciuca a spus: Ok înțeleg,dar credeți că tăietură făcută de panza asupra plasticului o să influențeze cumva? mai mult ca sigur,daca nu e taiat cu laser,sau alte tehnologii fine,trebuie matuit,unii colegi vorbeau ca ,dupå taiere au dat cu metal ,,tabla incalzita,, pe marginea taiata Link spre comentariu
Paul Ciuca Postat Noiembrie 14, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2022 Cred că îl las așa și doar coala alba o schimb că și aceia era arsa ,dificila problema ,dar asta este ffacem ce putem.. Link spre comentariu
daniel.t Postat Noiembrie 15, 2022 Partajează Postat Noiembrie 15, 2022 Aceeasi problema recent cu un UE43RU7172U. Am indepartat cu lama de cutter si smirghel grosier (180) mizeria carbonizata si opaca apoi tot mai fin (1000 / 2000 / 5000), in ideea sa nu fie obturata lumina. Rezultat mediocru dupa cateva ore bune de munca numai cu asta. Vei avea bleeding urat la led-urile cu "alveola", si mai urat unde e fisurat. Pana la urma mai bun decat deloc. Altul decupat, numai cu acelasi model de dispersie (n-am avut). https://ibb.co/ctYY40v https://ibb.co/5WvK4FT Link spre comentariu
clony Postat Noiembrie 16, 2022 Partajează Postat Noiembrie 16, 2022 Am eu la Suceava dispersoare(LGP) noi pt seriile NU, RU 43,49,50,55 inch la preturi mai bune decat pe siteurile de specialitate. Cine doreste informatii sa-mi dea PM. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum