Ovidanie Postat Noiembrie 14, 2022 Partajează Postat Noiembrie 14, 2022 Pe fel de fel de sisteme mai vechi am instalat Linux Mint si a functionat impecabil, chiar nu am ce sa reprosez. Fac voluntariat pentru o asociatie care doneaza calculatoare, fel de fel de Atloane si Celeroane, ce reusesc sa adune din casarile altora. Dar m-am cam plictisit de Linux Mint si ma cam mananca...vreau sa incerc alta distributie, care sa stea bine la capitolul drivere, sa consume resurse putine, sa aiba interfata clasica, prietenoasa... ce recomandati? Calculatoarele vor fi utilizate pentru presa online si cam atat. Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 14, 2022 Partajează Postat Noiembrie 14, 2022 Ce merge bine nu se schimba. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 14, 2022 Partajează Postat Noiembrie 14, 2022 Ca sisteme mici ce le-am încercat şi mi s-au părut prietenoase ar fi Slax, Peppermint şi Linux Lite. Sunt puse în ordinea mărimii, Slax se poate rula foarte rapid direct de pe un stick. De fapt absolut orice Linux se poate folosi aşa (Live CD), mai ales când vrei să recuperezi documente de pe un Windows crăpat... Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 14, 2022 Partajează Postat Noiembrie 14, 2022 ceva cu lts .ubuntu lts ,mint lts totusi mie unul Mint mi sa parut cel usor de folosit si destul de bun deci se pot instala versiuni mai vechi de ubuntu ce pot face fata sistemelor mai vechi,dar nu va asteptati la minuni LTS = long time suport (deci vor avea suport pentru o perioada mai lungå) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum